Skanna var som helst och vart ditt arbete än för dig med Epsons minsta och lättaste mobila skannerserie

Två nya mobila skannrar för enkel och effektiv dokumenthantering på resande fot eller i kompakta arbetsmiljöer

Skanna var som helst och vart ditt arbete än för dig med Epsons minsta och lättaste mobila skannerserie

Epsons senaste mobila A4-skannrar är perfekta för skanning och bearbetning av data på resande fot eller i kompakta, aktiva kontorsmiljöer. DS-70 och DS-80W har utformats för företag som vill ha en mobil lösning för personalen att ta med sig på resande fot eller för användning på kontoret.

Steve King, market development manager för Epson i Europa, säger: ”Genom att erbjuda såväl kabelanslutna som trådlösa skanningslösningar blir dessa nya skannrar perfekta för dem som behöver en snabb skanningslösning på resande fot. Vi har utformat det nya sortimentet för att vara lätt, utan att kompromissa med den mångsidighet ett företag behöver. Kunder måste ofta kunna skanna dokument med olika tjocklek, varför dessa tillägg till vårt sortiment har förmågan att skanna papper ända ner till 35 gsm samt ända upp till 270 gsm tjocklek - media som kan vanligtvis behöver en traditionell lösning med flatbädd i glas.”

Den ledande DS-80W har inbyggt Wi-Fi och batteri med LCD-Panel och ger verklig mobilitet att skanna var som helst med en hastighet på bara 4 sekunder per sida. Vid full laddning kan du skanna upp till 300 sidor utan behov av en strömkälla.

Dessa modeller för företag är lämpliga för mobil personal, till exempel fältsäljare, så att dessa kan registrera dokument som till exempel kostnader och avtal samt dirigera dokument effektivt i affärsprogram eller skanningsprogramvara. Den programvara som medföljer DS-modellerna inkluderar Document Capture Pro 2, Epson Scan 2.0 och drivrutinsstöd för TWAIN, vilket gör det enklare att skanna, spara och dela information i företaget. Avancerade funktioner för att namnge, separera och dirigera dokument gör det enkelt skanna − och logiskt. Användarna kan spara och skicka filer i vanliga format som PDF, jpeg, tiff och många fler.

Dessa modeller är tillgängliga från november 2018.