Skanna upp till 30 foton på 30 sekunder med Epsons nya FastFoto-skanner*

Fotografiska minnen och historiska foton kan enkelt skannas, förbättras och delas med ett par klick

Skanna upp till 30 foton på 30 sekunder med Epsons nya FastFoto-skanner*

FastFoto FF-680W

Hur bevarar och delar du värdefulla utskrivna foton digitalt? Tänk om du har staplar med fotoalbum och lådor som innehåller hundratals foton? Epsons nya FastFoto AA-680W ger en snabb och enkel lösning.

Att manuellt placera och skanna ett utskrivet foto kan vara tidskrävande, så när du har hundratals foton kan det kännas som en enorm och omöjlig uppgift. Tack vare den automatiska mataren ger FastFoto AA-680W-skannern den ultimata lösningen eftersom den kan skanna upp till 30 foton på 30 sekunder 1. Den skannar diverse former och storlekar inklusive standard-, kvadratiska, panorama- och direktfoton från 9x13 cm storlek och upp till 21x91 cm (panoramabilder). Den är också intelligent och vet när den ska skanna både fram- och baksida – vilket gör att den automatiskt läser in särskilda anteckningar på baksidan av foton.

Förbättra tusentals foton snabbt och enkelt med FastFoto AA-680W med hjälp av den medföljande programvaran. Även om du kan välja att redigera dina foton manuellt finns också ett stort antal imponerande automatiska funktioner som du kan välja enskilt för att säkerställa dina foton är redo att dela omedelbart. Detta inkluderar beskärning, rotation, återställande av färger i blekta foton och förbättrad ljusstyrka, kontrast och färg. Det finns också möjlighet att automatiskt spara både en förbättrad version samt den ursprungliga versionen av skanningen – bra om du vill ha en orörd säkerhetskopia.

Delning och lagring av filer har också förenklats. Programvaran låter dig välja en filtyp som är rätt för just dina behov: små, lättdelade JPEG-filer eller stora TIFF-filer med maximal bildkvalitet. FastFoto-programvaran hjälper dig att iscensätta nästa steg och att dela bilder via e-post, samt att överföra bilder till molntjänster som till exempel Dropbox och Google Drive automatiskt 2.

Denna mångsidiga skanner kan användas för mycket mer än bara foton: den kan arkivera många olika papper för enkel- eller dubbelsidig utskrift på 45 sidor per minut 3, vertikalt upp till A4. Skanna och organisera värdefulla och viktiga dokument som t.ex. skolcertifikat och -rapporter, barnens ritningar, tidningsurklipp eller bara hushållsadministration Den kan även hantera panoramabilder – perfekt för att digitalisera skolans klassfoton. Och tack vare OCR-programvaran kan skannade dokument redigeras i Word eller Excel, och PDF-filer är sökbara.

Julian Maddock, produktchef på Epson Europe, säger: ”Älskade familjefoton ska inte gå förlorade i dammiga kartonger – de förtjänar att bevaras och delas med släkt och vänner. Vi tror att den enda lösningen är att digitalisera och bevara dessa värdefulla foton. Vi är säkra på att vår FastFoto FF-680W-skanner kan förenkla processen för även de största samlingar familjefoton. Hastighet må vara dess ledande funktion, men glöm inte att den är en komplett lösning för allt från att läsa in skanningen till den effektiva redigeringen, lagringen och delningen av filerna."

FastFoto FF-680W visas upp på Photokina i september 2018 och finns tillgänglig från december 2018

Viktiga funktioner:

 • Skanna upp till 30 foton automatiskt på 30 sekunder 1.
 • FastFoto-programvaran förenklar och skyndar på processer genom automatisk beskärning, skevhetskorrigering, rotation, återställning av blekta färger (gamla foton), förbättringar (ljusstyrka, kontrast och färg), borttagning av röda ögon.
 • Med FastFoto-programvaran kan du dela bilder via e-post och ladda upp bilder till molntjänster som till exempel Dropbox och Google Drive direkt 2.
 • Wi-Fi
 • Den upptäcker och registrerar automatiskt särskilda anteckningar på baksidan av fotot.
 • Skanna foton i olika former och storlekar. Den kan skanna standard-, fyrkantiga, panoramabilder och ögonblickliga foton, från 9x13 cm och upp till 21x91 cm (panoramabilder).
 • FastFoto-programvaran bearbetar foton i batch och sparar bilder effektivt, t.ex. möjlighet att spara bara en förbättrad version, eller den ursprungliga och den förbättrade versionen
 • Välj en filtyp som är rätt för just dig: små och lättdelade JPEG-filer eller stora TIFF-filer för en maximal bildkvalitet med 600dpi i optisk upplösning.
 • Arkivering av enkel- eller dubbelsidiga papper på 45 sidor per minut 3från tidningsurklipp och barnteckningar till kvitton, viktiga skolresultat, födelsecertifikat, bostadshandlingar och hushållsadministration
 • OCR-programvaran göra skannade dokument redigerbara i Word eller Excel och PDF-filer sökbara.
 • Skydda ömtåliga foton, stämplar eller dokument genom att skanna i det medföljande pappersstödet under långsamt skanningsläge.

 

1/*. Baseras på genomsnittlig hastighet i början av pappersmatningen till det att sista fotot matas ut. Totalt skannas 30 stycken foton i liggande format (10 cm x 15 cm foton vid 300 dpi).
2. Överföring av skanningar till dina Google Drive- och Dropbox-konton på din PC eller Mac kräver installation av medföljande programvara för Epson FastFoto och/eller Epson ScanSmart.
3. Baserat på skanning av A4-dokument med 300 dpi i svartvitt, gråskala eller färg. Skanningshastigheten varierar beroende på nätverket.