Peter Settling är ny Channel Sales Manager på Epson

Peter Settling är ny Channel Sales Manager på Epson

Epsons nya Channel Sales Manager heter Peter Settling sen den 17 februari. Hans uppdrag är att optimera samarbetet med samtliga distributörer på den svenska marknaden samt att vidareutveckla försäljningen inom konsumentprodukter tillsammans med det befintliga teamet.

  • Peter har en nyckelposition hos oss och jag är övertygad om att han kommer att tillföra mycket till vår organisation! Hans bakgrund ger en perfekt plattform för framgångsrika samarbeten med kanalen som är oerhört viktigt för oss, säger Vadim Couthon, Epsons Sverigechef.

Peter kommer närmast från Symantec där han har varit Försäljningsansvarig inom säkerhetsprodukter för konsumentmarknaden. Förutom en magister i Företagsekonomi har han också en bakgrund inom såväl distributörsledet som butiksledet i form av City Stormarknad.

  • Jag ser fram emot att få arbeta med Epson och dess partners. Det är ett starkt varumärke som är känt för att ha riktigt bra kvalitetsprodukter. Min målsättning är att arbeta nära kanalen, såväl distributörer som återförsäljare och butiker, så att vi tillsammans säkerställer Epsons närvaro och lönsamhet i alla led.

Peter började sin anställning 17 februari och nås på tel: 08-444 38 87 eller 070-570 53 54 alternativt e-mail: peter.settling@epson.eu