Peter Bloch ny Business Account Manager på Epson

Peter Bloch ny Business Account Manager på Epson

Epsons förstärker sin organisation med Peter Bloch som ny Business Account Manager främst med inriktning på projektorer. Hans uppdrag är att arbeta nära Epson partners inom AV-området med stort fokus på installationsprojektorer. Peter kommer också att vara ansvarig för affärsområdet Hemmabio.

-       Peter passar perfekt in i den här rollen! Hans tekniska bakgrund med en mix av både försäljning och installationer ger en specialistkompetens som är mycket viktig för oss. Ett av Epsons största fokusområden framöver är företagsprojektorer. Vi har unika lösningar för interaktiva mötesrum och lanserar kontinuerligt nya projektorer som öppnar nya marknadsmöjligheter. Jag är övertygad om att Peter kommer att tillföra mycket till vår växande organisation, säger Vadim Couthon, Sverigechef på Epson.

Peter kommer närmast från High Definition, där han var delägare, som erbjuder helhetslösningar för såväl konferensrum som hemmabio. De har bland annat byggt speciallösningar för HIFI i MediaMarkts butiker. Innan dess har han mångårig erfarenhet från butiksledet i form av Hemmabiocenter och The Phonehouse.

-       Jag har jobbat med Epsons projektorer i många år som återförsäljare/installatör och min erfarenhet är att de har mycket bra kvalitet, låg felmarginal och korrekt bild. Det är en av anledningarna till Epsons framgångar på den svenska marknaden. Jag ser fram emot att få jobba med dem från ”insidan” och hoppas vara ett bra stöd både försäljningsmässigt och tekniskt för mina kunder, säger Peter Bloch.

Peter började sin anställning 1 oktober och nås på tel: 08-444 38 82, 070-398 53 50 alternativt e-mail: peter.bloch@epson.eu