PaperlinX ny specialiståterförsäljare av Epsons signage-sortiment

PaperlinX ny specialiståterförsäljare av Epsons  signage-sortiment

20 december 2013 – Epson har inlett ett samarbete med PaperlinX som ny specialiståterförsäljare av Epsons signage-sortiment. PaperlinX levererar produkter och tjänster för skylttillverkare, tryckerier och andra bildproducenter av storformat. Skrivarförsäljningen hos PaperlinX motsvarar närmare 40 % av företagets totala försäljningsvolym och i sortimentet från Epson ingår SureColor SC-S30600, 50600 och 70600 som ger kunderna möjlighet att skriva ut bland annat högkvalitativa skyltar, reklammaterial, utställningsmaterial och banderoller. I utbudet ingår även Epsons textilskrivare SureColor F2000, F6000 och F7000 som uppfyller kundernas krav om snabba ledtider, små volymer och skräddarsydda motiv i hög kvalitet.

PaperlinX har som ny återförsäljare mottagit de första demomaskinerna, tagit in kunder för demonstrationer och utbildat sina tekniker i sortimentet. Den första ordern av en SureColor SC-S70600 mottogs i veckan och de eftertraktade textilskrivarna kan beställas hos PaperlinX efter årsskiftet.

”Produkterna möter våra kunders behov och förväntningar väldigt väl och vi är mycket nöjda över att vara återförsäljare av Epsons specialprodukter. En av de nya och spännande nischprodukterna är t-shirtskrivaren SureColor SC-F2000 som kommer attrahera flera av våra kunder”, säger Ted Arnesson, VD på PaperlinX.

Ted Arnesson grundade Cadorit år 1988 som i somras förvärvades av PaperlinX och ingår i en australiensisk koncern som en del av VTS (Visual Technology Solutions). PaperlinX är en totalleverantör som levererar helhetslösningar till print- och skyltarbeten och säljer maskiner, material och förbrukningsvaror.

Om Epson

Epson är ett ledande globalt företag vars produktsortiment omfattar allt från bläckstråleskrivare och skrivarsystem, 3LCD-projektorer och industrirobotar till sensorer och andra mikroenheter. Epson strävar efter att överträffa visioner hos kunder i hela världen och levererar kundvärde genom kompakt och energisnål teknik med hög precision för företags- och hemmamarknaden samt handel och industri.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har fler än 68 000 anställda i 96 företag världen över. Epson är stolt över sina fortgående satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom.
http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa,

Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med 1 727 anställda uppgick Epson Europes omsättning för räkenskapsåret 2012 till 1 540 miljoner euro. http://www.epson.eu

Miljövision 2050
http://eco.epson.com/