Nytt Epson Expression Premium sortiment - nu även med en A3-modell

Nytt Epson Expression Premium sortiment - nu även med en A3-modell

Skriv ut högkvalitativa foton och dokument hemma med dessa eleganta och kompakta allt-i-ett-produkter.

Expression Premium-modellerna XP-640 och XP-645 bygger på framgångarna med det populära allt i ett-skrivarsortimentet, men serien har nu uppdaterats och dessutom utökats med en ny modell för A3 - XP-900. Dessa mångsidiga allt i ett-modeller är eleganta och kompakta samt kan skanna och kopiera i en och samma enhet – perfekt för det moderna hemmet. Och med ett stort antal tillval för mobila utskrifter blir det lätt att framställa blanka foton och skarpa, tydliga dokument från nästan var som helst i hemmet eller till och med i världen.

Nya XP-900 erbjuder A3-utskrift – med ett maskinformat som påminner om en A4-modell. Eftersom utrymmet ofta kan vara begränsat i moderna hem, innebär denna kompakta design att ännu fler kunder kommer att kunna utnyttja A3-utskrifter.

Aktiva hushåll och blivande fotografer kan slippa det krångel och de utgifter som uppstår vid fotoutskrifter genom att använda en skrivare som framställer bilder i bättre kvalitet än labbet – hemma och vid behov. Expression Premium-sortimentet använder Claria Premium-bläck, som är kända för att framställa fantastiska, blanka foton med skarpa detaljer, djup svärta och fylliga, livfulla färger. Dess fem bläckpatroner kan bytas ut separat när en viss färg tar slut, vilket gör apparaten ekonomisk. De har också utformats för att hantera dokumentutskrifter på ett korrekt sätt, och levererar därmed ett komplett paket.

Expression Premium-modellernas anslutningsmöjligheter ger användarna ännu större frihet. Behovet att vara bunden till skrivbordet försvinner: Wi-Fi säkerställer att det blir enkelt att skriva ut och skanna från valfri plats i hemmet, och Wi-Fi Direct gör det möjligt att skriva ut utan ett trådlöst nätverk. Det finns även de nedladdningsbara appar som utgör Epson Connect2. Den kostnadsfria appen iPrint gör det enkelt att skriva ut och skanna trådlöst från en smartphone eller surfplatta var som helst i hemmet2. Och för den som är ute och reser innebär Epson Email Print2 att användarna kan e-posta dokument och foton direkt till skrivaren från nästan var som helst i världen. Samtidigt kan kreativa användare utnyttja den kostnadsfria appen Creative Print2 för att skriva ut foton direkt från Facebook, skapa anpassade gratulationskort, förvandla foton till mallar för målarböcker och mycket mer.

Modellerna är fullspäckade med användarvänliga funktioner som dubbelsidig utskrift, LCD-display för enkel navigering, ett frontmatat pappersfack och en minneskortplats som gör det enkelt att skriva ut foton utan en dator. Dessutom kan XP-640, XP-645 och XP-900 skriva ut på lämpliga CD- och DVD-skivor. XP-900 omfattar dessutom en bakre matning för specialmedia, för utskrift av tjockare papper upp till A3.

Mohamed Musa, produktchef på Epson Europe, kommenterar: "Vi utvärderar ständigt vårt produktsortiment för att säkerställa att de uppfyller våra kunders behov. XP-900 tillför ännu fler valmöjligheter till vårt Expression Premium-sortiment genom att ge användarna möjlighet att skriva ut A3-foton och dokument i hemmet, även när utrymmet är begränsat."

Expression Premium XP-900, XP-645, XP-640 och XP-540 har följande rekommenderade cirkapriser inklusive moms SEK 1990, 1490, 1490 respektive 1290. 

Viktiga funktioner●P-900●P-645●P-640●P-540
A3-utskrift---
Skriv ut, skanna och kopiera A4
EnhetsfärgSvartVittSvartSvart
LCD-display6,8cm6,8cm6,8cm3,7 cm
Claria Premium-bläck
Kompakt produktstorlek
Epson Connect
Två pappersfack för papper i foto- och A4-storlek--
Skriv ut direkt på lämpliga CD-/DVD-skivor-
Maximal utskriftshastighet på upp till 32 sidor per minut28
Utskriftshastigheter enligt ISO på upp till XX sidor per minut (svart/färg)14/1113/1013/109,5/9

Om Epson Europe

Epson är ett globalt ledande företag inom bilder och innovation, som arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen med sina kompakta, energibesparande och träffsäkra tekniklösningar och med ett produktsortiment som innehåller allt från skrivare och 3LCD-projektorer för företag och hemmet till sensorer och andra mikroapparater.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation, och har over 67.000 anställda i 90 företag världen över, och är stolta över sina kontinuerliga satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom. http://global.epson.com

Om Epson Europa

Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1700 anställda och sålde för 1551 miljoner euro under räkenskapsåret 2014. http://www.epson.se

Miljövision 2050
http://eco.epson.com/