Nya Value Glossy Photo Paper tillför Epson-kvalitet till vardagen

Nya Value Glossy Photo Paper tillför Epson-kvalitet till vardagen

Epsons nya Value Glossy Photo Paper ger en prisvärd lösning för vardagliga fotoutskrifter. Oavsett om det är det senaste semesterfotot för kylskåpet, bilder till ett skolprojekt eller urklipp till en moodboard kommer detta prisvärda fotopapper att ge Epson-kvalitet varje gång.

Det här fotopappret har utvecklats speciellt för att fungera med Epsons bläcksortiment för att ge bästa möjliga kvalitet. I själva verket är det också bra nyheter för de som har bläckstråleskrivare med bakre matning från andra varumärken eftersom de kan dra nytta av fördelarna med detta prisvärda papper.

Epson erbjuder ett utbud av fotopapper för att säkerställa att det är rätt produkt för varje situation till rätt pris. Den nya 183 g/m2 trestjärniga Value Glossy Photo Paper tar stolt plats i Epsons sortiment. För dig som vill ha professionell kvalitet eller arkivkvalitet, tillhandahåller även Epson hartsbestruket 200 g/m2 fyrstjärnigt Glossy Photo Paper, 255 g/m2 femstjärnigt Premium Glossy Photo Paper och slutligen 300 g/m2 femstjärnigt plus Ultra Glossy Photo Paper.

Value Glossy Photo Paper är perfekt för ett flertal användningsområden och finns i två format; A4 och 10 x 15 cm och finns i olika paketstorlekar; 20, 50 eller 100 ark. Pappret levereras i en förslutningsbar förpackning, vilket gör det enkelt att skydda det från fukt och ljus.

Peter Settling, Consumer Sales Manager på Epson i Sverige, säger: "Vi älskar foton och tycker att människor ska kunna skriva ut dem mer fritt. Kostnaden kan ofta vara hinder, så vi har tillhandahållit lösningen med våra prisvärda Value Glossy Photo Paper. Den ger foton i Epson-kvalitet till en låg kostnad, vilket gör fotoutskrifter mycket mer tillgängliga, varje dag."

Value Glossy Photo Paper finns tillgängligt från och med oktober 2016 med rek ca pris från 49 SEK (20 ark, 10 x 15 cm).


Om Epson Europe

Epson är ett globalt ledande företag inom bilder och innovation, som arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen med sina kompakta, energibesparande och träffsäkra tekniklösningar och med ett produktsortiment som innehåller allt från skrivare och 3LCD-projektorer för företag och hemmet till sensorer och andra mikroapparater.
Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation, och har over 67.000 anställda i 90 företag världen över, och är stolta över sina kontinuerliga satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom. http://global.epson.com

Om Epson Europa
Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1700 anställda och sålde för 1551 miljoner euro under räkenskapsåret 2014. http://www.epson.se

Miljövision 2050
http://eco.epson.com/