Nya, mångsidiga scanners för praktiskt taget alla företagsbehov

Prisvärda, snabba och flexibla flatbäddsscanners med det minsta formatet i sin klass1, samt automatisk dokumentmatare för en förbättrad produktivitet

Nya, mångsidiga scanners för praktiskt taget alla företagsbehov

1 september 2016 – effektivisera dina front office-processer och öka produktiviteten med de nya dokumentscannermodellerna WorkForce DS-1660W och DS-1630. Dessa prisvärda dokumentscanners kombinerar mångsidigheten hos flatbäddsmodeller med komforten hos en snabb, 50-sidors automatisk dokumentmatare för att klara i stort sett alla uppgifter. Den automatiska dokumentmataren är perfekt för skanning av pass, broschyrer och ömtåliga dokument, samt även för pappersstaplar.

Steve King, produktchef på Epson Europe, säger: "Oavsett om du skannar vardagligt pappersarbete, viktig information som födelseintyg eller till och med gamla brev och liggare, uppfyller denna mångsidiga, lättanvända lösning i stort sett alla företagsbehov. Två scanners som med sina 25 sidor per minut är bland de snabbaste i sin klass har även det minsta formatet i klassen[1], vilket gör det enkelt att placera modellerna på kontoret. "

Allt från små företag till stora organisationer som söker en prisvärd och enkel skanningslösning kommer att få stor nytta av USB 3.0-anslutningsmöjligheterna, vilket undanröjer hastighetsproblem även vid höga upplösningar på 300 dpi, och läget för långa dokument gör det möjligt att skanna över tre meter långa papper (endast enkelsidigt). Dubbelsidig skanning och automatisk bildtypsidentifiering ökar även effektiviteten på kontoret, samtidigt som anslutning via Wi-Fi och Wi-Fi Direct på DS-1660W-modellen ger extra komfort för organisationer som vill använda en särskild skanningslösning i sin miljö som enkelt kan nås av många personer.

Båda modeller erbjuder också intelligent färg- och bildjustering, till exempel automatisk beskärning, skevhetskorrigering samt borttagning av tomma sidor och bakgrunder med Epsons bildbearbetningsteknik.

TWAIN- och ISIS[2]-drivrutiner ingår för en problemfri integrering med befintliga dokumenthanteringssystem, och du kan dessutom skanna till en PC, Mac eller online-lagringskonton med ett enda tryck.

Modellerna WorkForce DS-1660W och DS-1630 finns tillgängliga från oktober.

Viktiga funktioner:

 • En av de snabbaste scannrarna i sin klass - 25 sidor per minut i skanningshastighet
 • Skanna ett stort antal olika dokument, inklusive böcker, pass, inbundna dokument och ömtåliga objekt
 • Det minsta formatet i sin klass1
 • Anslutning via Wi-Fi och Wi-Fi Direct (endast DS-1660W)
 • TWAIN- och ISIS-drivrutiner för en problemfri integrering med befintliga dokumenthanteringssystem
 • Skanna båda sidor av en sida med funktionen för dubbelsidig skanning
 • Automatisk dokumentmatare för 50 sidor
 • Skapa upp till 30 jobb och utnyttja enkel skanning via ett enda knapptryck till mappar, e-post, online-lagringskonton2 med mera via nätverkspanelen (tillval; endast DS-1630)
 • USB 3.0-anslutning innebär att hastighetsproblem elimineras, även vid hög upplösning på 300 dpi
 • Intelligent färg- och bildjustering – automatisk beskärning, skevhetskorrigering, samt borttagning av tomma sidor och bakgrunder med Epsons bildbearbetningsteknik
 • Den medföljande Epson-programvaran möjliggör dubbel bildutmatning - skanna en gång och skicka till två olika mål
 • Läget för långa dokument gör det möjligt att skanna över tre meter långa papper (3 048 mm) (endast enkelsidigt)

 


Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är ett globalt ledande teknikföretag med målet att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, smarta glasögon, sensorsystem och industrirobotar fokuserar företaget på att främja innovation och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.

Epson-koncernen leds av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har över 67 000 anställda i 90 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och över sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1 700 anställda och sålde för 1 577 miljoner euro under räkenskapsåret 2015. http://www.epson.se

Miljövision 2050 

http://eco.epson.com/


[1] Baserat på data från webbplatser och broschyrer tillhörande de fem bäst säljande, konkurrerande scannermodellerna i EMEA för helåret 2015, enligt InfoSource-data för försäljning av dokumenthanteringsscanners under helåret 2015.

[2] ISIS-drivrutiner finns endast på DS-1630-modellen