Ny kompakt och lättanvänd POS-skrivare från Epson

Kostnadseffektiv enhet för snabbare kundservice

Ny kompakt och lättanvänd POS-skrivare från Epson

20 november 2013 – Epson, Europas främsta tillverkare av POS-skrivare[1], presenterar TM-T70II, med hög utskriftshastighet och som piggar upp kvitton med gråskaleutskrift. Den är utformad för att hjälpa verksamheter med många besökare och detaljhandeln att leverera snabbare och mer effektiv kundservice. Denna skrivare kan enkelt placeras under de flesta kassadiskar tack vare en kompakt design och enkel manövrering från framsidan.

Med en genomsnittsvolym mellan skrivarstopp (MCBF) på 17 miljoner rader och automatskärarens livslängd på 1,7 miljoner skär är TM-T70II perfekt för miljöer med stora volymer och där driftsäkerheten är viktig. Företag kan hjälpa fler kunder mycket snabbare tack vare utskriftshastigheter på upp till 250 mm per sekund.

Ett skyddande kabelhölje (tillval) ser till att kablar och andra elektriska ledningar skyddas från spillolyckor eller andra vätskor – perfekt när skrivaren står på eller under butiksdiskar.

Laura Hennigfeld, produktchef på Epson Europe, säger: ”Förutom att den är snabb och pålitlig har TM-T70II också en funktion för att automatiskt minska pappersåtgången. Denna funktion gör att företag kan minska pappersåtgången och på så sätt spara pengar. Det ger också användarna möjlighet att ge bättre kundservice, eftersom de då kan koncentrera sig på kunderna snarare än att byta pappersrulle så ofta.”

Laura tillägger: ”Vi har gett välbesökta restauranger, butiker och andra besökarinriktade miljöer den bästa POS-skrivartekniken i åratal. Denna nya modell är nästa steg för att säkerställa att vår plats som Europas främsta tillverkare av POS-skrivare är välförtjänt.”

TM-T70II kostar från 10 555 kronor.

Funktioner

Byt kvittorulle snabbt med enkelt, frontmatat byte av pappersrulle

Litet format möjliggör förvaring och drift under disken

Snabb, pålitlig kvittoskrivare

Betjäna kunder snabbt med en utskriftshastighet på 250 mm/sek

Skriv ut fler kvitton under längre tid med en livslängd på skrivarhuvudet på 120 kilometer

Automatskäraren kan fortsätta skära i upp till 1,7 miljoner transaktioner

Brett utbud av anslutningsmöjligheter med inbyggd USB plus ytterligare ett valbart gränssnitt

Spara papper med funktionen som automatiskt minskar pappersåtgången

ENERGY STAR-certifierad för minskad energiförbrukning och miljöpåverkan

Pigga upp dina kvitton med utskrifter i gråskala

Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är ett ledande globalt företag vars produktsortiment omfattar allt från bläckstråleskrivare och skrivarsystem, 3LCD-projektorer och industrirobotar till sensorer och andra mikroenheter. Epson arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen och levererar kundvärde genom sina kompakta, energisparande och exakta tekniklösningar för företags- och hemmamarknaden samt handel och industri.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har fler än 68 000 anställda i 96 företag världen över. Epson är stolt över sina fortgående satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med 1 727 anställda uppgick Epson Europes omsättning för räkenskapsåret 2012 till 1 540 miljoner euro. http://www.epson.eu

Miljövision 2050  

http://eco.epson.com/[1]Källa: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com