Ny hemmabioprojektor, perfekt även för gaming

Perfekt projektor för större, ljusstarkare och bättre spel

Ny hemmabioprojektor, perfekt även för gaming

Världens ledande tillverkare av projektorer[1] lanserar den nya projektorn EH-TW5200, särskilt tänkt för videospel, med den nya funktionen "snabbt läge" för mycket liten fördröjning. Projektorn har dessutom ett högt kontrastförhållande och ny MHL-anslutning för uppspelning av innehåll från smartphones och surfplattor.

EH-TW5200 är perfekt förspelare som vill ha en stor bild till sin spelkonsol och den levererar ljusstark 2D- och 3D-grafik i full HD.

Genom att byta till "snabbt läge" kan användarnalåta sig uppslukas av snabba videospel utan fördröjning – viktigt för turneringar i flerspelarläge eller förstapersonsskjutare som behöver kunna reagera på nolltid. Det höga kontrastförhållandet på 15 000:1 innebär att mörka, skuggiga scener och spelgrafik blir skarp och klar och inte verkar bleka. Dessutom innebär återgivningen av vitt och färgat ljus på 2 000 lumen och Epsons 3LCD-teknik att användarna enkelt kan titta på innehålletutan att behöva mörklägga rummet.

Tack vare MHL-porten är EH-TW5200 en av Epsons första spelprojektorer där användarna kan spela upp innehåll direkt från sina smartphones eller surfplattor, och dessutom titta på foton, filmer och lyssna på musik.

Vadim Couthon, National Sales Manager på Epson i Sverige säger: "Vi har utvecklat en projektorsom är den perfekta uppgraderingen från traditionell platt-tv, för större, ljusstarkare och bättre spel. Den erbjuder inte bara full HD i 2D och 3D och en massa andra funktioner som förbättrar spelupplevelsen, utan är även fullt anpassningsbar till en mängd olika miljöer. Med en bildstorlek mellan 30 och 300 tum och dessutom keystone-korrigering för en rak bild – oavsett projektorns vinkel – är det inte längre viktigt med stora rum eller öppna utrymmen för att projicera HD-innehåll.”

EH-TW5200 är kompatibel med USB-laddningsbara 3D-RF-glasögon med aktiv slutare[2], säljs separat för 699 Sek. Med sin RF-anslutning kan dessa lätta glasögon användas upp till 10 meter från projektorn.

EH-TW5200 lanseras i september och kostar 7.990 Sek. ink. moms

Funktioner

1080p full HD-storbildsupplevelse

Du får exceptionell bildkvalitet med Epsons 3LCD-teknik

Lika hög ljusstyrka för både vitt och färgat ljus på 2 000 lumen

Storbild – från 30 upp till 300 tum

Djup svärta – kontrastförhållande på 15 000:1

Lång lamplivslängd på 4 000 timmar

"Snabbt läge" säkerställer en närmast obefintlig fördröjning – perfekt när du spelar

MHL-HDMI-anslutning för innehåll på smartphones och surfplattor

Lätta, USB-laddningsbara glasögon med aktiv slutare2 för 3D-bild (säljs separat)

Enkel inställning av den projicerade bilden med hjälp av skjutreglaget för horisontell keystone-korrigering och automatisk vertikal keystone-korrigering (+/- 30°)

Fyra färglägen för 2D-bilder (vardagsrum, dynamisk, salong och spel), två färglägen för 3D (3D-dynamisk och 3D-salong)

inbyggda högtalare på 2 W

Lampgaranti i 3 år eller 2 000 timmar

Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är ett ledande globalt företag vars produktsortiment omfattar allt från bläckstråleskrivare och skrivarsystem, 3LCD-projektorer och industrirobotar till sensorer och andra mikroenheter. Epson strävar efter att överträffa den vision som kunder över hela världen har, och tillhandahåller kundvärde utifrån kompakt och energisnål teknik med hög precision för både hem och företag samt handel och industri.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har fler än 68 000 anställda i 96 företag världen över. Epson är stolt över sina fortgående satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom.
http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med 1 727 anställda uppgick Epson Europes omsättning räkenskapsåret 2012 till 1 540 miljoner euro. http://www.epson.eu

Miljövision 2050
http://eco.epson.com/


[1] Källa: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

[2] Epson RF 3D-glasögon med aktiv slutare är en del i Full HD 3D Glasses Initiative, www.fullhd3dglasses.com