Nuance och Epson sluter strategiskt partnerskap

Nuances lösningar gör att Epsons kunder kan öka produktiviteten och effektiviteten samt förbättra dokumentsäkerheten

Nuance och Epson sluter strategiskt partnerskap

Nuance Communications och Seiko Epson Corp presenterade idag ett världsomspännande strategiskt partnerskap för att förhöja upplevelsen för Epsons kunder, genom att tillhandahålla inläsningslösningar för dokument från Nuance via Epsons distributörer och återförsäljare. Det nya partnerskapet förenar de låga driftskostnaderna, lätthanterligheten, den reducerade miljöpåverkan och den höga tillförlitligheten hos Epsons skrivare med förmågan att säkert kontrollera och hantera utskrifter och inläsning, för att öka produktiviteten och minska verksamhetens kostnader.

Under partnerskapet kommer Epson att sälja och distribuera Nuance eCopy ShareScan- och Equitrac Office/Express-programvara tillsammans med sina innovativa serier av bläckstrålemultifunktionsskrivare (MFP:er), inklusive snabba Workforce Enterprise WF-C20590- och LX-10000/7000-serien för små och medelstora företag och företagsarbetsgrupper. Epson kommer även att integrera Nuance OmniPage SDK i sin skanningsprogramvara, för bättre OCR-noggrannhet vid automatisering av kunders dokumentarbetsflöden, och kommer att paketera programvaran Nuance Power PDF med utvalda serier av Epson-dokumentskannrar.  

”Med Nuance-lösningar och globala support kommer våra kunder kunna hantera sina dokumentlivscykler optimalt och säkert,” säger Koichi Kubota, operativ chef för Epsons avdelning för utskriftslösningar ”Tillsammans med Epsons MFP:er och skannrar kommer Nuance att hjälpa kunder att få kontroll över allt mer komplicerade verksamhetsprocesser genom att strömlinjeforma arbetsflöden för inläsning och utskriftshantering, så att de kan förbättra produktiviteten, samarbetet och verksamhetens effektivitet.”

Nuance-lösningar som kommer finnas tillgängliga *1för Epson kommer att omfatta:

För Workforce Enterprise/Pro-skrivare:

Equitrac Office/Express

Equitrac® Office ger företag flexibilitet, så att användarna kan skriva ut vad de behöver på ett intelligent sätt – vilket minskar kostnader, gör utskrifterna säkra och ökar användarens nöjdhet. Med Hybrid Print Control™ ger Equitrac Office organisatorisk flexibilitet och kontroll, och minskar IT-komplexiteten genom att ta bort beroendet av utskriftsservrar, skrivardrivrutiner och komplexa skrivarparker – allt medan man samtidigt hanterar varje utskriven sida hos ett företag. I takt med att användarkraven på utskrifter ändras och IT-infrastrukturer utvecklas kan du med Equitrac Office enkelt anpassa dig till dessa förändringar genom unika valmöjligheter för utskrift – med utskriftsservrar, direkt IP-utskrift eller en hybridmodell som omfattar båda. Det gör att ett företag kan skräddarsy utskriftsmiljöer enligt de specifika behoven hos användarna och verksamheten.

 

Equitrac® Express ger IT-administratörer flexibiliteten att låta studenter, fakulteter och personal skriva ut vad de behöver och när de behöver det, oavsett plats. Samtidigt hjälper det till att minska den totala utskriftsmängden och kostnaderna, korrekt allokera utskriftskostnader, implementera utskriftskvoter och tillåta att gäster kan skriva ut med betalning per utskrift (pay-for-print).

eCopy ShareScan

eCopy ShareScanär en programvara för dokumentinläsning som är bäst lämpad för samarbetsarbetsflöden där teammedlemmar med ett gemensamt mål, till exempel inom ett projekt, bidrar med dokument och innehåll till teamet för vidare granskning och utveckling. Genom att använda eCopy tillsammans med sin MFP får arbetsgruppens medlemmar snabb och enkel vägledning genom processen med att korrekt läsa in dokument. Denna lösning kommer också att vara tillgänglig med Epson-dokumentskannrar.

För dokumentskannrar:

OmniPage

OmniPage Capture SDKhar världens mest exakta optiska teckenigenkänningsteknik (OCR). Denna uppsättning utvecklingsverktyg ger utvecklare allt de behöver för att lägga till en gedigen bildlösning, OCR-teknik och funktioner för att skapa och konvertera PDF-filer i ett program, samt även teknik för igenkänning av streckkoder, intelligent teckenigenkänning, zonigenkänning och mer.

Power PDF

Power PDF -programvaran gör det enkelt för företag att få kontroll över PDF-arbetsflöden med förmågan att skapa, konvertera, redigera, samla och säkert dela PDF-filer. Power PDF erbjuder den största uppsättningen funktioner för samarbete och säker delning av PDF-filer med kollegor och kunder. I programvaran finns de verktyg som behövs för att kommentera, markera, signera, säkra, redigera och komprimera PDF-filer, samt skapa och arbeta med PDF-formulär, vilket gör det enkelt att redigera och publicera PDF-filer. Användare kan snabbt konvertera filer från Word till PDF och från PDF till Word med enastående kompatibilitet, noggrannhet och tillförlitlighet.

 

”Epson sticker ut på kontorsmarknaden med sin bläckstråleinnovation, och genom att lägga till Nuance-programvara utvecklas deras förmåga att leverera högkvalitativa, värdefulla och miljövänliga kundlösningar,” säger Chris Strammiello, vice vd för globala allianser och strategisk marknadsföring, Nuance Document Imaging. ”Med Nuance-programvara kan Epsons kunder förbättra dokumentarbetsflöden för att öka produktiviteten och effektiviteten. Företag kan också få kontroll över dokumentsäkerhet för att säkra skyddad information mot otillåten åtkomst från personer inom och utanför företaget.”

Om Nuance Communications, Inc.

Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) är en ledande leverantör av röst- och språklösningar för företag och konsumenter över hela världen. Deras teknik, program och tjänster förstärker användarupplevelsen genom att omvandla sättet människor interagerar med enheter och system. Varje dag upplever miljontals användare och tusentals företag Nuances beprövade. För mer information, gå till www.nuance.com.

*1 Produkttillgänglighet och när produkterna lanseras kan variera beroende på region. Kontakta ditt lokala Epson-säljföretag för mer information.