NI Solutions blir exklusiv återförsäljare av Epson SureLab

NI Solutions blir exklusiv återförsäljare av Epson SureLab

7 mars 2013 – NI Solutions blir exklusiv återförsäljare av Epson SureLab, ett kompakt digitalt torrlabb som ger en utskriftskvalitet och färgbeständighet som är likvärdig med Epsons professionella grafiska skrivare. Med Epson SureLab kan man skriva ut foton, kort, inbjudningskort, reklamblad och broschyrer på blankt, glättat och matt specialpapper. Skrivaren gör det möjligt för användarna att producera material som ligger på en bredd mellan 4 och 12 tum (10 och 30 cm) och en längd mellan 3,5 och 48 tum (9 och 121 cm).

Epson SureLab använder mycket mindre energi än ett våtlabb och eftersom den varken kräver vattenförsörjning, luftfilter eller kemikalier minskas påverkan på miljön och den totala ägandekostnaden minskar.

”Denna typ av produkt ligger helt rätt i tiden då marknaden nu är mogen att byta ut sina befintliga miljöbovar till fotolabb, för att i stället investera i något mer långsiktigt och kostnadseffektivt. Hållbarheten och bildkvaliteten blir dessutom bättre än med tidigare lösningar, så intresset för Epson SureLab är stort”, säger Richard Garp, försäljningsansvarig för Epson storformat i Sverige.

Epson SureLab finns tillgänglig för försäljning i slutet av mars 2013 och kontaktperson på NI Solutions är Dan Hermansson som nås på e-mail dan.hermansson@ni.se alternativt tel: 070-586 25 17.

Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är en global ledare inom bilder och innovation som arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen, med sina kompakta, energisparande och träffsäkra tekniklösningar och med ett produktsortiment som innehåller allt från skrivare och 3LCD-projektorer för företag och hemmet till sensorer och mikroenheter.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har fler än 78 000 anställda i 99 företag världen över. Epson är stolta över sina fortgående satsningar påden globala miljön och de områden de verkar inom.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa,

Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med 1 594 anställda hade Epson Europe en försäljning på1 583miljoner euro under räkenskapsåret 2010. http://www.epson.eu