Minska ditt miljömässiga avtryck med nya A4-bläckskrivare i färg för företag

Minska ditt miljömässiga avtryck med nya A4-bläckskrivare i färg för företag

1 oktober 2015 – Epson har tillkännagett två nya WorkForce Pro-bläckstråleskrivare som utformats särskilt för att minska miljöpåverkan, reducera antalet ingrepp och effektivisera arbetsflödet. Modellerna WF-6590DWF och WF-6090DW utmärker sig på dessa områden, samtidigt som de sparar tid och pengar åt företagen. De tillhör samma familj WorkForce Pro-skrivare som starkt rekommenderats av BLI i oberoende tester.

WF-6590DWF och WF-6090DW med upp till 80 % lägre energiförbrukning än konkurrerande färglaserskrivare förlitar sig på ren teknik som inte genererar värme eller ozongaser,och som heller inte avger något fläktljud i samband med eller efter utskrift. För utom att sänka elräkningarna kan denna även hjälpa till att uppfylla miljömålen. Genom en 50 % lägre kostnad per sida och en lägre total ägarkostnad jämfört med konkurrerande färglaserskrivare2kan båda skrivare spara pengar åt företagen.

Vadim Couthon, försäljningschef på Epson Sverige, säger: "Färre ingrepp säkerställs tack vare en maximal papperskapacitet på upp till 1 581 sidor, vilket innebär att mindre tid läggs på att fylla på lagren, och en förbättrad driftsäkerhet för skrivaren garanteras genom Epsons permanenta PrecisionCore-skrivhuvud samt att färre komponenter behöver bytas ut jämfört med hos en färglaserskrivare. Och med Epsons XXL-bläckpatroner som kan skriva ut upp till 10 000 sidor i svartvitt och 7 000 sidor i färg kan användarna inte bara spara ännu mer pengar, de innebär även färre ingrepp."

Modellerna WF-6590DWF och WF-6090DW handlar om att spara tid, pengar och el åt företag som vill skriva ut stora volymer i färg. Automatisk, dubbelsidig utskrift hjälper till att höja företagets produktivitet avsevärt, och förmågan att använda olika media i olika fack höjer dessutom apparaternas mångsidighet."

Båda skrivarna understryker sina funktioner för företagsproduktivitet genom att låta användarna skriva ut (och, på WF-6590DWF, skanna) trådlöst från smarta enheter via Wi-Fi Direct- eller NFC-teknik. NFC gör det enkelt att ansluta, skriva ut och skanna via ett enda tryck. Du kan också e-posta dokument från fjärrplatser för direkt utskrift, komplett med åtkomst via PIN-kod och ett säkert utskriftsläge för din säkerhet och trygghet. Modellen WF-6590DWF har även en stor LCD-pekdisplay i färg som gör det enkelt att styra skrivaren och utföra uppgifter som att skanna eller skriva ut direkt från en USB-enhet.

Epsons programvaru- och bildteknik sparar tid genom att automatisera de manuella stegen i traditionell dokumenthantering. Optimerade arbetsflöden med fördefinierade jobb gör det enkelt att integrera dokument i olika företagsprocesser. Document Capture Pro finns också i serverversion, för förbättrad profilkontroll och enhetshantering. Epsons nya lösning för enhetshantering gör det dessutom enkelt att fjärrhantera enhetsflottor för en förbättrad produktivitet.

Modellerna WF-6590DWF och WF-6090DW finns att köpa från och med november 2015.

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med cirka 1 594 anställda var försäljningen hos Epson Europe 1 583 miljoner EUR under räkenskapsåret 2010. http://www.epson.eu