Med en färgskrivare för kuponger ökas försäljningen och kundlojaliteten

Med en färgskrivare för kuponger ökas försäljningen och kundlojaliteten

Just nu ärEpson TM-C710 den enda butiksskrivare för kuponger i fullfärg som finns på marknaden, en unik skrivare med en kompakt design för enkel installation i butiken. Med den här skrivaren kan du skriva ut kupongkampanjer i ett enda steg, vilket hjälper dig att öka omsättningen och kundlojaliteten. Genom att skriva ut färgkuponger vid själva transaktionstillfället  kan du med TM-C710 nå alla dina kunder med riktad marknadsföring.

Högkvalitativa färgutskrifter gör att man kan se skillnad mellan kuponger och kvitton. Det ökar kampanjernas synlighet och antalet inlösta kuponger, vilket leder till återkommande kunder och en ökad kundlojalitet. Med utskrifter direkt på plats i butiken kan du skräddarsy specialerbjudanden, reklamkampanjer och meddelanden till varje enskild kund för en mer personlig marknadsföring.

För att säkerställa att kunderna betjänas snabbt skriver TM-C710 ut en vanlig kupong (20 cm, 360 x 180 dpi) på ca två sekunder, den är enkel att använda och det tar bara några sekunder att byta bläck och papper. TM-C710 är även kostnadseffektiv, eftersom bläckpatronerna med hög kapacitet producerar upp till 4 000 kuponger per patron och den "smarta bläckpatronshanteringen" säkerställer att varje droppe bläck utnyttjas och så att den totala kostnaden per kvitto hålls på en låg nivå.

Peo Geete, Business Account Manager på Epson i Sverige, säger: ”Den fantastiska kupongkvaliteten som skapas med TM-C710 gör den till det perfekta direktmarknadsföringsverktyget för en mer effektiv kommunikation med kunderna. Den kan användas vid en mängd specialevenemang, reklamkampanjer samt förmånsprogram för lojala kunder och VIP-kunder och är ett bra sätt att vinna nya kunder och generera en ökad omsättning i butiken.”

Huvudfunktioner:

Rikta in dig på kunder effektivare med färgrika, högkvalitativa och personliga kuponger

Skriv ut kuponger direkt på plats i butiken för att få återkommande kunder

Skräddarsy kampanjer och meddelanden till varje kund

Kompakt design som enkelt får plats vid kassan

Betjäna kunderna snabbt tack vare snabba utskrifter

Enkel att använda – byt bläck och papper på bara några sekunder

Kostnadseffektiv – "smart bläckpatronshantering" säkerställer att varje droppe bläck utnyttjas

Låg total ägandekostnad – bläckpatroner med hög kapacitet ger stora volymer kuponger

Dubbelt USB- och Ethernet-gränssnitt för enkel integrering

Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är ett ledande globalt företag vars produktsortiment omfattar allt från bläckstråleskrivare och skrivarsystem, 3LCD-projektorer och industrirobotar till sensorer och andra mikroenheter. Epson strävar efter att överträffa den vision som kunder över hela världen har, och tillhandahåller kundvärde utifrån kompakt och energisnål teknik med hög precision för både hem och företag samt handel och industri.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har fler än 68 000 anställda i 96 företag världen över. Epson är stolt över sina fortgående satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom.
http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med 1 727 anställda uppgick Epson Europes omsättning räkenskapsåret 2012 till 1 540 miljoner euro. http://www.epson.eu

Miljövision 2050
http://eco.epson.com/