Maths Arvesjö är ny Business Sales Manager på Epson

Epson stärker nu sin svenska organisation ytterligare med Maths Arvesjö som Business Sales Manager. Hans uppdrag är att driva försäljningen och öka kännedomen inom såväl skrivare som projektorer i Epsons sortiment för företag.

Maths har en gedigen bakgrund inom B2B och då främst inom printområdet då han arbetat som Partneransvarig och Säljchef på andra skrivarföretag på den svenska marknaden.

  • Vi är mycket glada över rekryteringen av Maths och den erfarenheten som han har och kan bidra med. Epson har ett starkt fokus på Business Printing & Scanning och här kan Maths vara med och bygga från grunden. Vi har en oerhört stark produktportfölj som toppas med helt unika innovationer som kommer att förändra skrivarbranschen på sikt. Maths stora utmaning blir att kommunicera detta till marknaden och skapa framgångsrika samarbeten med strategiska partners, säger Vadim Couthon, Head of Sales B2B för Norden och Benelux.
  • Epson är ett innovativt företag med gott rykte och mycket kvalitativa produkter. I portföljen finns produkter som kommer att förändra branschen och ger användarna möjlighet att bli mer miljövänliga. Jag ser verkligen fram emot möjligheten att vidareutveckla kanalsamarbeten tillsammans med B2B-teamet och nå ut med det budskapet, säger Maths Arvesjö.

Maths började sin anställning 1 juni och nås på tel: 070-563 27 00 alternativt maths.arvesjö@epson.eu


Om Epson Europe

Epson är ett globalt ledande företag inom bilder och innovation, som arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen med sina kompakta, energibesparande och träffsäkra tekniklösningar och med ett produktsortiment som innehåller allt från skrivare och 3LCD-projektorer för företag och hemmet till sensorer och andra mikroapparater.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation, och har over 67.000 anställda i 90 företag världen över, och är stolta över sina kontinuerliga satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom. http://global.epson.com

Om Epson Europa

Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1700 anställda och sålde för 1551 miljoner euro under räkenskapsåret 2014. http://www.epson.se Miljövision 2050 http://eco.epson.com/