Magnus Hultquist är ny Business Account Manager på Epson

Magnus Hultquist är ny Business Account Manager på Epson

Epson förstärker sitt B2B-team med Magnus Hultquist som ny Business Account Manager ansvarig för projektorer. Hans uppdrag är att driva försäljningen och bredda kanalen för hela sortimentet från hemmabio till installationsprojektorer.

Magnus har en bred erfarenhet inom projektorområdet och kommer närmast från BenQ där han var Nordisk Försäljningschef. Han har även en historik på LG, Ingram Micro och Sony vilket gett honom god inblick i återförsäljarnätet och kanalstrukturen.

- Vi är mycket glada över rekryteringen av Magnus som med sin bakgrund och erfarenhet kan stötta våra återförsäljare från dag 1. Vi är världens största projektormärke och har ett mycket brett produktsortiment vilket ger många tillväxtmöjligheter. En av Magnus största utmaningar blir att etablera Epson inom high lumens med hjälp av de nylanserade projektorerna med 3LCD laser-teknik, säger Maths Arvesjö, Business Sales Manager på Epson i Sverige.

- Jag ser fram emot att få representera Epson som är ett innovativt företag som hela tiden utvecklar nya koncept och driver tekniken framåt. Inom projektorer finns ett brett och mycket spännande sortiment och min ambition är att arbeta nära kanalen och på så sätt driva försäljningen tillsammans, säger Magnus Hultquist.

Magnus börjar sin anställning 5 september och nås på magnus.hultquist@epson.eu alternativt 070-662 25 86.


Om Epson Europe

Epson är ett globalt ledande företag inom bilder och innovation, som arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen med sina kompakta, energibesparande och träffsäkra tekniklösningar och med ett produktsortiment som innehåller allt från skrivare och 3LCD-projektorer för företag och hemmet till sensorer och andra mikroapparater.
Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation, och har over 67.000 anställda i 90 företag världen över, och är stolta över sina kontinuerliga satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom. http://global.epson.com

Om Epson Europa 
Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1700 anställda och sålde för 1551 miljoner euro under räkenskapsåret 2014. http://www.epson.se

Miljövision 2050 
http://eco.epson.com/