Mångsidiga projektorer som hela familjen kan använda

Mångsidiga projektorer som hela familjen kan använda

1st September 2015 – Epsons nya serie med mångsidiga och mobila projektorer är perfekt både för hemmet och för kontoret(EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04). Projektorerna kan användas oavsett om du tittar på film, visar familjefoton eller håller viktiga presentationer.Med bilder av hög kvalitet, lättanvända funktioner och en smidig och bärbar design.

Både hemma och på kontoret vill alla titta på högkvalitativt innehåll som med starka färger som ser bra ut även i starkt upplysta rum. Dessa projektorer använder 3LCD-teknik och en lika hög ljusstyrka för vitt och färgat ljus och upp till tre gånger ljusare än 1-chip DLP-projektorer[1]. Förutom detta kommer innehållet att visas med minsta detalj med skarp, tydlig svärta med tydligt definierade skuggdetaljer tack vare ett kontrastförhållande på 15.000:1 över hela serien.

Skapa en fantastisk biostund för vänner och familj och avnjut högkvalitativa bilder på en stor skärm på upp till 300 tum. Filmer, och sportevenemang och fantastiska skådespel kommer att verka skarpa och tydliga och för de som vill ha ett livfullt innehåll i Full HD ger EB-U04 den ultimata tittarupplevelsen.

Vadim Couthon, Epsons Sverigechef, har sagt: "Mobila projektorer måste vara tillräckligt mångsidiga för att de ska kunna användas på ett antal platser och vi vill att hela familjen ska kunna använda denna serie. Dessa projektorer kan inte bara användas av föräldrarna för att skapa högkvalitativa presentationer på arbetsplatsen och på hemmakontoret, utan barnen kommer också att kunna använda dem för att titta på innehåll på deras rum. Hela familjen kan även samlas och använda projektorn för att titta på en film eller för att visa foton.”

Hela serien installeras utan krångel och du kommer snabbt och enkelt igång. Det är enkelt att flytta projektorn från rum till rum i huset eller på kontoret med den medföljande väskan och tack vare både vertikal och horisontell keystone-korrigering kan projektorn sättas upp i en mängd olika positioner utan att bilden blir förvrängd.

När den väl är installerad är det lika enkelt att ansluta till projektorn via en smart enhet som att skanna en QR-kod. Genom att hämta appen iProjection kan användarna projicera bilder och dokument från sina smarta enheter[2]. Alla modeller i serien har även en HDMI-ingång[3] för att enkelt kunna sända digitala och ljudfiler med hög kvalitet.

Epson förstår att användarna inte vill slösa tid på underhåll, vilket de slipper med denna serie. Faktum är att även om projektorn används dagligen för att titta på film, skulle det ta 15 år[4] innan lampan eller filtret måste bytas ut.

Medan hela serien kan användas överallt där du behöver den passar EB-U32 och EB-W32 särskilt bra för kontorsmiljöer. Den mångsidiga EB-U32 har en WUXGA-upplösning som gör att företagets innehåll kan visas i sin ursprungliga upplösning, inklusive Full HD. Användarna kan komma igång direkt efter uppackning med en rad olika inbyggda anslutningsmöjligheter som skapar samverkande och produktiva möten.

Båda kontorsmodellerna har mångsidigheten att sända presentationer till flera projektorer i ett nätverk, vilket gör det möjligt att se dem på olika platser. Användarna på dessa platser kan även dela sitt eget innehåll trådlöst från sina enheter till alla på mötet. Alla dessa utmärkta funktioner finns också i alla andra modeller i serien med tillägg av en ELPAP10-nyckel för trådlöst nätverk.

För familjer som inte kan komma överens om vad de ska titta på och för personer som vill utföra multitasking gör tillägget med delad skärmfunktion att användarna samtidigt kan kombinera både arbete och lek.

Det fullständiga sortimentet med projektorer (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04) finns tillgängligt från 1 september 2015

[1] Färgljusstyrka (Colour Light Output) uppmätt i enlighet med IDMS 15.4. Ljusstyrkan för färgat ljus varierar beroende på användningsförhållandena. Ledande Epson 3LCD-projektorer inom företags- och utbildningssegmentet i jämförelse med ledande DLP-projektorer med en enda krets, baserat på NPD-data mellan juni 2013 och maj 2014, samt på PMA-forskningsdata för kvartal 3 år 2013.

[2] Funktionerna kräver en trådlös anslutning via an ELPAP10-nyckel för trådlöst nätverk (endast EB-U04, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04).

[3] Både EB-U32 och EB-U04 har två HDMI-ingångar. Alla andra modeller har en.

[4] Lamp- och filterlivslängd på 10 000 timmar i ekonomiläge. Siffran bygger på en vanlig filmlängd på 105 minuter när projektorn är i ekonomiläge.

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med cirka 1 594 anställda var försäljningen hos Epson Europe 1 583 miljoner EUR under räkenskapsåret 2010. http://www.epson.eu