Lang AG lägger order på Epsons ljusstarkaste laserinstallationsprojektor

Lang AG lägger order på Epsons ljusstarkaste laserinstallationsprojektor

Det tyska AV-uthyrningsföretaget Lang AG har lagt en order hos Epson på 25 enheter av nya projektorn EB-L25000U. Detta är för närvarande den ljusstarkaste 3LCD-projektorn på marknaden. I juni 2016 lades även en order av Lang AG på projektorer i L-serien till ett värde av 3 miljoner Euro.

Neil Colquhoun, Försäljningschef, Professionella Displayer för Epson Europa säger: ”Vi är mycket glada att Lang AG har valt EB-L2500U. Som Epsons nya flaggskepp bland installationsmodellerna är det mycket intressant för oss att denna modell har klarat sig igenom Lang’s strikta utvärderingsprocess. Vi hoppas att ljusstyrkan, hållbarheten och mångsidigheten hos denna 3LCD-laserprojektor låter Lang AG:s kunder få ut ännu mer flexibilitet för att skapa slående visuella installationer”

Tobias Lang, CEO hos Lang AG tillägger:”På grund av den positiva erfarenheten av Epson EB-L1000-serien ser vi fram emot den kommande utökningen av vår produktportfolio med EB-L25000U. Denna högpresterande laserprojektor har 25 000 ANSI lumen som öppnar nya och mer flexibla möjligheter för våra kunder på installations- och eventmarknaden. Vi värdesätter den strategiska naturen i vårt förhållande med Epson likväl som den ständigt pågående kommunikationen”.

EB-L25000U är inte bara den ljusstarkaste 3LCD-laserprojektorn på marknaden, den är också mindre och lättare än jämförbara produkter. Tack vare rotation i 360° erbjuds en otroligt flexibel montering.

En försluten optisk enhet och ett oorganisk fosforhjul gör att EB-L25000U ger 20 000 timmar av pålitlig, underhållsfritt användande som till och med klarar av väldigt rökiga miljöer så som konserthallar och teatrar.


Om Epson Europe

Epson är ett globalt ledande företag inom bilder och innovation, som arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen med sina kompakta, energibesparande och träffsäkra tekniklösningar och med ett produktsortiment som innehåller allt från skrivare och 3LCD-projektorer för företag och hemmet till sensorer och andra mikroapparater.
Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation, och har over 67.000 anställda i 90 företag världen över, och är stolta över sina kontinuerliga satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom. http://global.epson.com

Om Epson Europa 
Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1700 anställda och sålde för 1551 miljoner euro under räkenskapsåret 2014. http://www.epson.se

Miljövision 2050 
http://eco.epson.com/