Hur lågt kan man nå?

EcoTank kan bespara konsumenterna i genomsnitt 90 % av kostnaden för bläck*

Hur lågt kan man nå?

Epsons senaste patronfria skrivare, EcoTank ET-4700, ger kunderna en pragmatisk lösning för att sänka sina bläckkostnader dramatiskt.

Hur kan EcoTank erbjuda såpass stora besparingar? Detta beror på att utformningen skiljer sig fundamentalt från de flesta andra skrivare – den har en stor bläckbehållare som är fylld med de medföljande bläckflaskorna i stället för patroner. Redan från början har användaren tillräckligt med bläck för att skriva ut tusentals sidor – som sparar både tid och pengar eftersom de slipper byta patroner konstant. Även om det går lång tid mellan bytena finns ytterligare bläckflaskor att tillgå till ett överkomligt pris.

Denna innovativa design gör att användarna kan åtnjuta avsevärda besparingar på upp till 90 % av kostnaden för bläck 1i genomsnitt. Från bara en enda uppsättning bläckbehållare får användaren motsvarande 88 patroner1 bläck. Detta innebär att imponerande 4 500 sidor i svartvitt och 7 500 sidor i färg 2kan skrivas ut.

Utskrift från mobiler, surfplattor och bärbara datorer sker enkelt med EcoTank. Med Wi-Fi och Wi-Fi Direct kan du skicka dokument för utskrift från smarta enheter via appen Epson iPrint. 3. Du kan till och med ta emot filer från nästan hela världen via Epson Email Print. 3.

4-i-1-skrivaren EcoTank ET-4700 kan göra mycket mer än bara sänka bläckkostnaderna. Dess 30-sidors automatiska dokumentmatare samt funktioner för fax och Ethernet låter den enkelt utföra ett stort antal uppgifter. Detta gör den perfekt för aktiva hem och små kontor.

ET-4700 finns tillgänglig från och med januari 2019.

1. Genomsnittligt antal som krävs / genomsnittlig uppnådd besparing vid utskrift av samma sidantal vid användning av de bläckbehållare som medföljer EcoTank-sortimentet, exklusive priset för hårdvaran. Jämförelsen gjordes på ett genomsnitt av EcoTank A4-sortimentet jämfört med den genomsnittliga kostnaden för de 10 mest sålda modellerna i Västeuropa under perioden januari 2017–december 2017, enligt GfK. Utskriftskostnader beräknade på andelen standard- och XL-patroner för samma referensperiod för den västeuropeiska marknaden enligt GfK, på grundval av genomsnittliga detaljhandelspriser. Bläckpatronernas kapacitet enligt angivet på tillverkarnas webbplatser.
2 Angiven bläckåtgång är extrapoleringar som baseras på Epsons ursprungliga metodik för utskriftssimulering av testmönster enligt ISO/IEC 24712 baserat på utbytesbläckflaskorna. Bläckåtgången baseras INTE på ISO/IEC 24711. Den angivna bläckåtgången kan variera beroende på bilderna som skrivs ut, vilket papper som används, hur ofta utskrifter sker samt driftmiljön och förhållanden i omgivningen såsom temperatur. I samband med den första skrivarinstallationen används en viss bläckmängd i syfte att fylla skrivarhuvudets munstycken. Av detta skäl kan utskriftskapaciteten hos den första, medföljande uppsättningen vara lägre.
3. En trådlös anslutning till internet krävs. Mer information samt uppgifter om vilka språk och enheter som stöds finns på www.epson.se/connect