Högkvalitativ skanning med Epson Perfection V39

Epson lanserar en ny snabb och bekväm bordsskanner för hemmet eller kontoret

Högkvalitativ skanning med Epson Perfection V39

Fånga, lagra och dela dina bilder och dokument med den nya eleganta Perfection V39. Denna 4800 dpi bordsskanner passar bra i hemmet eller på kontoret och kommer med en mängd lättanvända funktioner och programvara som hjälper dig att snabbt, uppnå resultat av hög kvalitet. En integrerad hållare ger flexibiliteten att använda skannern stående för att spara utrymme på skrivbordet.

V39:s eleganta och kompakta design gör att den inte tar upp massor av värdefullt utrymme på skrivbord eller bänk. En inbyggd hållare gör det möjligt att enkelt växla mellan liggande och stående skanningslägen, utan att behöva ha extra utrymme på skrivbordet för ytterligare hållare. V39 slås på och ansluts med ett enda micro-USB så det finns inget behov av en nätdriven nätadaptern eller andra trassliga kablar, vilket håller ordning på din arbetsplats.

Ett helt avtagbart lock gör V39 perfekt till att enkelt skanna tjocka böcker, fotoalbum och andra inbundna artiklar. Du kan även skanna foton och dokument som är större än A4 med den smarta programvaran Scan 'n' Stich. Skanna bara originaldokumentet i A4-sektioner, till exempel en stor panoramabild eller ett dokument, och använd sedan programvaran för att rotera och rikta in bilderna efter behov innan du sömlöst sätter ihop det hela.

När du väl har redigerat dina bilder och dokument kan du även använda V39 för att enkelt lagra och dela dem. Skanna direkt till molnlagringstjänster som SugarSync och Evernote för att komma åt dina bilder från internet-aktiverade enheter. Du kan också enkelt dela dina foton med dina nära och kära genom att skanna direkt till Facebook och Piscasa.

Vadim Couthon, Epsons Sverigechef, säger: "Denna nya modell är perfekt för användare som vill ha en högkvalitativ skanner som är lättanvänd, kompakt och elegant och som dessutom har den smarta programvaran Scan 'n' Stitch. Förutom att skanna dokument och foton hemma kan företagsanvändare använda V39 för skanningsjobb med låga volymer som t.ex. skanning av affärsdokument, bilder, ID-kort m.m."

V39 är perfekt för snabb och högkvalitativ skanning av foton och dokument. ReadyScan LED-teknik betyder att det inte är någon uppvärmningstid, så du behöver inte vänta för att börja skanna. Den har också fyra snabbstartsknappar för enkel och smidig användning. Skanna, kopiera och dela dina skanningar, eller förvandla dina skannade dokument till flersidiga sökbara PDF-filer med ett knapptryck. Du kan även tilldela anpassade skanningsuppdrag till alla fyra knappar för att kunna göra snabbare regelbundet upprepade skanningsjobb.

Med V39 ser du till att dina bilder alltid ser bra ut med programvaran Epson Easy Photo Fix. Den förbättrar bildkvaliteten genom att ta bort damm, återställa blekta färger och korrigera bakgrundsbelysning. Skannern levereras även med funktioner för text- och dokumentförbättring för att få bättre textskärpa, förstärka eller ta bort färg och ta bort oönskad "genomblödning" på dubbelsidiga dokument.

Perfection V39 finns till försäljning från februari 2015 med ett rekommenderat cirkapris på 895 SEK inklusive moms.
 

Nyckelfunktioner:V39
Platsbesparande på skrivbordet med inbyggd hållare för stående skanning
Ström och anslutningsmöjligheter via en enda microUSB-kabel
Skanning av dokument och foton med hög upplösning (4 800 dpi).
Dela och lagra foton online med programvaran Epson Easy Photo Scan
Fyra snabbknappar för enkel användning
Avtagbart lock för att skanna tjocka böcker och fotoalbum
Skanna dokument som är större än A4 med programvaran ArcSoft Scan 'n' Stich Deluxe (endast Windows)
Förvandla skannade dokument till Word- och Excel-filer och flersidiga sökbara PDF-filer (endast Windows)
Skanna direkt till molnlagring med programvarorna Epson Document Capture (Mac) / Document Capture Pro (Windows)
ReadyScan LED-teknik för omedelbar skanning utan uppvärmningstid.
Förstärk kvaliteten på dina foton med Epson Easy Photo Fix
Funktioner för förbättring av text och dokument.

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med cirka 1 594 anställda var försäljningen hos Epson Europe 1 583 miljoner EUR under räkenskapsåret 2010. http://www.epson.eu