Gör dig redo för en abonnemangsfri utskriftstjänst

Detaljhandlarna är redo att lansera en problemfri utskriftstjänst där man betalar efter behov, som stöds av teknik från Epson

Gör dig redo för en abonnemangsfri utskriftstjänst

Kunderna kan nu dra fördel av en ny, förbetald utskriftstjänst av typen pay-as-you-go, utan månatliga abonnemangsavgifter. Tjänsten tillhandahålls av återförsäljare och stöds av en Epson-teknik som kallas ReadyInk. Registrerade användare kommer aldrig att behöva bekymra sig om att få slut på bläck. Dessutom kommer de endast att debiteras när nytt bläck faktiskt skickas ut.

Peter Settling, Försäljningschef för konsumentprodukter på Epson Sverige, säger: ”Att få slut på bläck är mycket frustrerande och vi vill inte att någon ska hamna i den situationen. Därför erbjuder vi nu två olika lösningar. Vår EcoTank-skrivare är väldigt populär eftersom den är så bra på att lösa detta problem samtidigt som den ger en extremt låg kostnad per sida eftersom den kommer i ett paket med en stor mängd bläck. Och för modeller som använder patroner gör ReadyInk-tekniken det nu möjligt för detaljhandlare och återförsäljare att erbjuda en ny tjänst: med Epson-teknik som övervakar bläckanvändningen är det möjligt att aktivera aviseringar till kundens detaljhandlare eller återförsäljare för att denna ska skicka ut nya bläckpatroner. Det är väldigt bekvämt och betyder att slutanvändaren kan njuta av en abonnemangsfri tjänst som endast debiterar honom eller henne om och när en ny patron behövs. Tack vare att våra detaljhandlare och återförsäljare nu kan erbjuda ReadyInk och EcoTank så finns det nu en lösning för alla kunder.”

För en problemfri upplevelse övervakar ReadyInk-tekniken bläckanvändningen för att på ett intelligent sätt kunna förutsäga när mer bläck behövs. Detaljhandlaren som sålt den ursprungliga skrivaren hanterar leveransen av en ny patron för att tillhandahålla en problemfri och stressfri tjänst.

Varje detaljhandlare och återförsäljare kan anpassa tjänsten på sitt sätt för att erbjuda sina kunder den allra bästa upplevelsen. De tillgängliga alternativen kan inkludera specialerbjudanden, tillvalsköp och hur man väljer att få aviseringarna.

Denna moderna och bekväma lösning för att köpa bläck ser även till att kunden drar nytta av fördelarna med Epsons högkvalitativt, äkta bläckpatroner. Användaren kan vara säker på att skrivaren fungerar i harmoni med bläcket och lita på att de alltid får utskrifter av hög kvalitet. Tjänsten är ett bra sätt att undvika fallgropar som vissa omtillverkade och kompatibla bläckpatroner kan orsaka, som pappersstopp, opålitlig avkastning, fläckar och felaktiga färger.

Epsons detaljhandlare och återförsäljare kommer att kunna erbjuda sina tjänster för bläckpåfyllning med hjälp av ReadyInk-tekniken från Epson. Kunderna kan registrera sig för tjänsten via den detaljhandlare eller återförsäljare som de köpte sin skrivare från. ReadyInk-teknik fungerar med nästan alla bläckstråleskrivare från Epson.

ReadyInk-tjänsten kommer att vara tillgänglig från september 2017. Kunderna kan kontrollera online för att se om deras nya eller befintliga skrivare fungerar med ReadyInk-tekniken genom att gå till www.epson.co.uk/readyink