Ge inlärningen liv med denna lösning för interaktiv och samarbetsinriktad utbildning

Få fantastiska resultat med en stor, skalbar display upp till 100 tum stor från den marknadsledande tillverkaren inom utbildning

Ge inlärningen liv med denna lösning för interaktiv och samarbetsinriktad utbildning

3 januari 2017 – Uppmuntra till undervisningssamarbeten, utnyttja avancerade anslutningsmöjligheter och generera resultat med Epsons senaste intuitiva och interaktiva lösning för exceptionellt korta avstånd för lärare ‒ EB-696Ui. Med trådlös anslutning som tillval och en förbättrad moderatorfunktion blir det lätt att uppmuntra eleverna genom ytterst detaljerade bilder som visas i Full HD-upplösning.

Hans Dummer, chef för Visual Instruments, EMEAR, säger: "Den här avancerade projektorn för ultrakorta avstånd använder den senaste tekniken för att möjliggöra delning och imponerande interaktivitet samt en skalbar bildstorlek på upp till 100 tum, något som platta bildskärmar helt enkelt inte kan erbjuda rent ekonomiskt. En lång livslängd på upp till 10 000 timmar i ekoläge sänker underhållsnivåerna. Pekfunktion och dubbla interaktiva pennor gör det enkelt för eleverna att delta genom att skriva eller rita direkt på projicerade bilder utan en mobil enhet eller dator. Alternativt innebär den förbättrade moderatorfunktionen i programvaran EasyMP Multi-PC Projection att lärare enkelt kan visa önskat innehåll från upp till 50 elevenheter, vilket ger även fler möjligheter att dela innehåll mellan lärare och elever."

Epsons app iProjection gör det enkelt för eleverna att dela innehåll. Den finns för iOS- och Android-enheter, och nu även för Google Chromebooks. Intuitiva och datorfria anteckningsfunktioner utökas genom förbättrade verktygsfält för styrning och kommentarer, inklusive tillägg av funktionerna Skriv ut och Spara, som kan nås via den nya startvyn. Dessutom ingår en funktion för delad bild och ultrabred interaktivitet över flera skärmar, möjlighet att styra en dokumentkamera direkt från EB-696Ui, en inbyggd 16-wattshögtalare och en mikrofoningång.

EB-696Ui får också sällskap av ytterligare tio modeller i sortimentet: EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-685WS, EB-675W, EB-680, EB-680S och EB-670. Alla har byggts baserade på 3LCD-teknik i syfte att framställa ljusstarka, livfulla bilder upp till 100 tum stora med upp till 16000:1 i kontrastförhållande. Alla modeller har tre HDMI-ingångar som enkelt låter lärare ansluta olika enheter, inklusive datorer, DVD-spelare och dokumentkameror. Programvaran för SMART Notebook levereras med alla modeller.

Modellerna EB-696Ui, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-675W, EB-680 och EB-670 finns att köpa från och med januari 2017, till priset XX €.

 

–Slut–

Meddelande till redaktören

Om Epson
Epson är ett globalt ledande teknikföretag med syfte att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, smarta glasögon, sensorsystem och industrirobotar fokuserar företaget på att driva innovationer och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.
Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har nästan 73 000 anställda i 91 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1 700 anställda och sålde för 1 577 miljoner euro under räkenskapsåret 2015. http://www.epson.se

Miljövision 2050  

http://eco.epson.com/