Från bild till papper på bara sju sekunder från energisparläge¹

Epsons senaste bläckstråleskrivare för företag ger snabbaste tid till första utskrift jämfört med motsvarande laserskrivare¹, samtidigt som den använder upp till 90 % mindre energi²

Från bild till papper på bara sju sekunder från energisparläge¹

Epson lanserar sin senaste serie WorkForce Pro-enheter med WF-C5790DWF i spetsen, en enhet som är perfekt för små arbetsgrupper. Den energi som används vid utskrift är upp till 90 % mindre än hos motsvarande lasermodeller 2. Detta trots dess snabba utskriftshastigheter, som ger den snabbaste tiden till första utskrift (FPOT) för utskrifter i såväl färg som svartvitt jämfört med jämförbara laserskrivare: bara sju sekunder från energisparläge 1. Dessutom har den marknadssegmentets snabbaste skanningshastighet för färg med sina 24 bilder per minut 1.

De fyra modellerna är utformade för att spara tid och pengar men samtidigt främja produktiviteten, och kan hjälpa företag att spara minst 50 % på sina kostnader för färgutskrifter jämfört med motsvarande lasermodeller 3. Seriens nya bläcksystem är lättare att byta och möjliggör större utskriftskapacitet på upp till hela 10 000 sidor i svartvitt och 5 000 sidor i färg utan att några förbrukningsartiklar behöver bytas 4på PDL-modeller.

Maths Arvesjö, Business Sales Manager på Epson i Sverige, kommenterar: ”Den här serien skrivare och multifunktionsenheter för små arbetsgrupper är perfekt för företagsmiljöer på allt från små kontor till storföretag som tidigare kanske har använt laserskrivare och vill sänka kostnaderna, öka produktiviteten och minska driftavbrotten. Samtidigt som de också minskar sin miljöpåverkan och förbättrar sitt CSR-rykte.”

Naturligtvis ståtar alla dessa modeller med de krångelfria utskrifter med lågt underhållsbehov som kännetecknar bläckstråletekniken. Detta ökar inte bara produktiviteten, dess värme- och kontaktfria utskriftsprocess ger även en ökad mediaflexibilitet. Och när det gäller media har denna serie marknadssegmentets största standardpapperskapacitet på hela 330 ark 5.

Maskinerna är avsedda särskilt för företag och erbjuder program och verktyg som uppfyller behoven hos olika användare. Verktyg och programvaror som till exempel Email Print for Enterprise, Epson Print Admin, Document Capture Pro och Epsons enhetshantering 6, tillför ytterligare funktioner till enheten – mer än bara utskrift och skanning. Epson Open Platform 7och vårt arbete med ISV:er tillför extra lösningar, till exempel utskriftsprogrammet PaperCut. Dessutom stöder NFC utskrifter från mobila enheter, vilket ger användarna möjlighet att skriva ut även när de inte sitter vid skrivbordet. WF-C5000-serien är tillgänglig genom ett Epson Print365-tjänstepaket för hanterad utskrift som innehåller en komplett snabbsvarstjänst och support, vilket gör att du kan känna dig trygg i vissheten att dina företagsutskrifter blir kostnadseffektiva och avbrottsfria.

1. Jämförelse mot de 10 bäst säljande färglaserskrivarna i Västeuropa och Central- och Östeuropa med en utskriftshastighet mellan 1 och 30 sidor per minut, enligt IDC under 12 månader fram till och med september 2017. Uppgifterna har hämtats från BLI.
2. Jämförelse mot de 10 bäst säljande färglaserskrivarna i Västeuropa och Central- och Östeuropa med en utskriftshastighet mellan 1 och 30 sidor per minut, enligt IDC under 12 månader fram till och med juni 2017. Uppgifterna har hämtats från BLI.
3. Jämförelse mot de 10 bäst säljande färglaserskrivarna, med en utskriftshastighet mellan 1 och 30 sidor per minut, i Västeuropa och Central- och Östeuropa enligt IDC under 12 månader fram till och med juni 2017. Kostnad per sida data har hämtats från GAP-informationsrapporten för augusti 2017 och anger ett prisgenomsnitt för TY, FR och UK (med värden i euro enligt angivet av GAP). Epsons värden baseras på rekommenderat pris för XXL-bläckpaket (5 000 sidors kapacitet enligt IEEE/ISO 24711/24712). Priser för konkurrerande modeller har den lägsta kostnaden per sida tillgänglig.
4. Genomsnittlig utskriftskapacitet. Den verkliga utskriftskapaciteten varierar beroende på de bilder som skrivs ut och på användningsförhållandena. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield. Jämförelse mot de 10 bäst säljande färglaserskrivarna i Västeuropa och Central- och Östeuropa med en utskriftshastighet mellan 1 och 30 sidor per minut enligt IDC under 12 månader fram till och med september 2017. Uppgifterna har hämtats från BLI.
5. Jämförelse mot de 10 bäst säljande färglaserskrivarna i Västeuropa och Central- och Östeuropa med en utskriftshastighet mellan 1 och 30 sidor per minut enligt IDC under 12 månader fram till och med september 2017. Uppgifterna har hämtats från BLI.
6. Endast kompatibel med WF-C5790 och WF-C5290
7. Ondast kompatibel med WF-C5790