Form och funktion – en sak mindre att tänka på i balansen mellan arbetsliv och privatliv

Form och funktion –  en sak mindre att tänka på i balansen mellan arbetsliv och privatliv

Epson utökar sitt utbud av högpresterande men samtidigt kompakta och eleganta allt i ett-skrivare

Samtidigt som funktionaliteten alltid måste komma först, finns inget behov av en skrivare som påverkar omgivningens utseende och känsla. Glöm kompromisser med Epsons senaste modeller: XP-5100, XP-5105, WF-2860DWF, WF-2865DWF. De har en kompakt och elegant design som är snygg ur alla vinklar, samt en avundsvärd uppsättning lättanvända funktioner och anslutningsmöjligheter.

Dessa senaste modeller erbjuder användarna högpresterande allt i ett-skrivare (XP-5100, XP-5105) – perfekta för utskrifter i hemmet – och seriösa 4 i 1-lösningar (WF-2860DWF, WF-2865DWF), som passar bra för dem som arbetar på distans, driver företag hemifrån eller till och med bedriver verksamhet från ett mindre kontor.  Det kompakta och sofistikerade utseendet smälter enkelt in i alla omgivningar och omfattar en 6,1 cm stor LCD-display och ett lättanvänt gränssnitt.

Skrivarna ger inte bara bra valuta för pengarna per omgående – de ger också långsiktiga besparingar vid användning med XL-bläck, som låter användaren skriva ut upp till 2,5 gånger fler sidor 1. Dessa prisvärda och lättanvända modeller inkluderar användbara funktioner som dubbelsidig A4-utskrift och ett frontmatat pappersfack för 150 ark. Vidare erbjuder WF-2860DWF och WF-2865DWF en automatisk dokumentmatare och PrecisionCore-skrivarhuvud, vilket gör det enkelt att arbeta effektivt och klara av uppgifterna snabbare.

Skrivarna minimerar trassliga kablar och säkerställer att både installation och vardagsanvändning går snabbt och utan krångel, samt erbjuder ger en mängd lösningar för flexibla anslutningsmöjligheter. Användaren kan skriva ut från var som helst i hemmet via Wi-Fi-anslutning eller använda Wi-Fi Direct för att skriva ut från kompatibla enheter utan ett Wi-Fi-nätverk.

Epsons appar och lösningar för mobila utskrifter ger ytterligare mångsidighet, till exempel appen Epson iPrint 2för att skriva ut och skanna trådlöst från en smart enhet i hela hemmet. För den på resande fot gör Epson Email Print det möjligt att skicka objekt för utskrift från nästan var som helst i världen 2

Dessutom inkluderar WF-2860DWF och WF-2865DWF såväl Ethernet- som NFC- 3funktioner. NFC gör det enkelt att ansluta till modellen och skriva ut genom att helt enkelt vidröra skrivaren med kompatibla Android-enheter 3.

Peter Settling, Consumer Sales Manager på Epson i Sverige säger: ”Fler och fler personer behöver ytterst funktionella skrivare i hemmet för att kunna hantera allt från dagliga rutiner till affärsuppgifter. Det är viktigt att designa skrivare som träffar rätt i fråga om användarvänlighet, funktionalitet och anslutningsmöjligheter, men som samtidigt är eleganta och kompakta nog att passa in i alla miljöer. Våra senaste modeller ger användarna ännu fler valmöjligheter.”

XP-5100, XP-5105, WF-2860DWF, WF-2865DWF är tillgängliga från och med 1 :aapril 2018.

Viktiga funktionerXP-5100XP-5105WF-2860DWFWF-2865DWF
Kompakt och utrymmesbesparande
Skriv ut, skanna, kopiera+ Fax+ Fax
Inklusive Epson Connect (2); Epson iPrint erbjuder enkel utskrift via Wi-Fi från smartphones och surfplattor; skriv ut från var som helst i världen genom att skicka foton och dokument direkt till skrivaren; drivrutin för fjärrutskrift; Scan-to-Cloud
Skriv ut när du är på resande fot från din smartphone eller dator via Google Cloud Print
Skriv ut e-post, foton, webbsidor och dokument direkt från din iOS-enhet med AirPrint (4)
Ethernet-anslutningxx
Enkel att installera med automatisk Wi-Fi-inställning (5)
Wi-Fi Direct för trådlösa utskrifter utan nätverk
Automatisk dubbelsidig utskrift
Automatisk dokumentmatare med plats för 30 arkxx
Frontmatat pappersfack med plats för 150 ark
6,1-tum stor LCD-display● + pekdisplay● + pekdisplay
Minneskortplatsxx
Utskriftshastigheter enligt ISO på upp till XX sidor per minut (svartvitt/färg) (6)14/7,514/7,514/7,514/7,5
Skanner med 1 200 dpi
Anslut till din Android-smartphone eller -surfplatta via NFC (3)xx
Presto! PageManager-programvara för dokumenthanteringx
Skriv ut upp till 2,5 gånger fler sidor med XL-bläck (1)
OCR xx
1. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield
2. Epson iPrint och Epson Creative Print kräver en trådlös anslutning och Epsons utskriftsappar. Epson Email print, Epson Remote Print Driver och Epson Scan-To-Cloud kräver en internetuppkoppling. Mer information och en lista med de språk och enheter som stöds finns på www.epson.se/connect
3. Dessutom inkluderar WF-2860DWF och WF-2865DWF såväl Ethernet- som NFC-funktion. NFC gör det enkelt att ansluta till modellen och skriva ut genom att helt enkelt vidröra skrivaren med kompatibla Android-enheter.
4. AirPrint-kompatibla skrivare fungerar tillsammans med iPhone 4s och senare, iPad 2 och senare, samtliga iPad Air- och iPad mini-modeller, iPod touch (generation 5) med senaste versionen av iOS, samt Mac med senaste versionen av OSX.
5. Automatisk installation som är kompatibel med Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista och Mac OS
6 Bestäms i enlighet med ISO/IEC 24734 som visar genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för normal enkelsidig A4-utskrift. Mer information finns på www.epson.eu/testing