Form och funktion – en mindre sak att balansera i balansen mellan arbetsliv och privatliv

Epson utökar sitt utbud av högpresterande men samtidigt kompakta och eleganta allt i ett-skrivare

Form och funktion – en mindre sak att balansera i balansen mellan arbetsliv och privatliv

Samtidigt som funktionaliteten alltid måste komma först, finns inget behov av en skrivare som påverkar omgivningens utseende och känsla. Glöm kompromisser med Epsons senaste modell: XP-5100. Den har en kompakt och elegant design som är snygg ur alla vinklar, samt en avundsvärd uppsättning lättanvända funktioner och anslutningsmöjligheter.

Denna senaste modell ger användarna en högpresterande allt-i-ett-skrivare som är perfekt för utskrifter i hemmet. Det kompakta och sofistikerade utseendet smälter enkelt in i alla omgivningar och omfattar en 6,1 cm stor LCD-display och ett lättanvänt gränssnitt.

Denna skrivare ger inte bara bra valuta för pengarna per omgående – den ger också långsiktiga besparingar vid användning med XL-bläck, som låter användaren skriva ut upp till 2,5 gånger fler sidor 1. Denna prisvärda och lättanvända skrivare innehåller användbara funktioner som exempelvis dubbelsidig utskrift i A4 och ett frontmatat pappersfack för 150 ark. 

Denna skrivare minimerar trassliga kablar och säkerställer att både installation och vardagsanvändning går snabbt och utan krångel, samt erbjuder ger en mängd lösningar för flexibla anslutningsmöjligheter. Användaren kan skriva ut från var som helst i hemmet via Wi-Fi-anslutning eller använda Wi-Fi Direct för att skriva ut från kompatibla enheter utan ett Wi-Fi-nätverk.

Epsons appar och lösningar för mobila utskrifter ger ytterligare mångsidighet, till exempel appen Epson iPrint 2för att skriva ut och skanna trådlöst från en smart enhet i hela hemmet. För den på resande fot gör Epson Email Print det möjligt att skicka objekt för utskrift från nästan var som helst i världen 2.  

Peter Settling, Chanel Sales Manager på Epson i Sverige, säger: ”Fler och fler personer behöver ytterst funktionella skrivare i hemmet för att kunna hantera allt från dagliga rutiner till affärsuppgifter. Det är viktigt att designa skrivare som träffar rätt i fråga om användarvänlighet, funktionalitet och anslutningsmöjligheter, men som samtidigt är eleganta och kompakta nog att passa in i alla miljöer. Vår senaste modell ger användarna ännu fler valmöjligheter.”

XP-5100 finns tillgänglig från 1 :ajuni 2018

Nyckelfunktioner

  • Kompakt och utrymmesbesparande
  • Skriv ut, skanna, kopiera
  • Epson Connect 2:

Epson iPrint erbjuder enkel utskrift via Wi-Fi från smartphones och surfplattor

Skriv ut oavsett var du befinner dig genom att e-posta foton och dokument direkt till skrivaren

Drivrutin för fjärrutskrift

Scan-to-Cloud

  • Skriv ut när du är på resande fot från din smartphone eller dator via Google Cloud Print
  • Skriv ut e-post, foton, webbsidor och dokument direkt från din iOS-enhet med AirPrint 3
  • Enkel att installera med automatisk Wi-Fi-inställning 4
  • Wi-Fi Direct för trådlösa utskrifter utan nätverk
  • Automatisk dubbelsidig utskrift
  • Frontmatat pappersfack med plats för 150 ark
  • 6,1 cm stor LCD-pekdisplay med användarvänlig interaktiv meny
  • Minneskortplats
  • Utskriftshastigheter enligt ISO på upp till 14/7,5 sidor per minut (svartvitt/färg) 5
  • Skanner med 1 200 dpi
  • Presto! PageManager-programvara för dokumenthantering
  • Skriv ut upp till 2,5 gånger fler sidor med XL-bläck 1
     
1.Mer information finns på www.epson.eu/pageyield
2.Epson iPrint och Epson Creative Print kräver trådlös anslutning och Epsons utskriftsappar. Epson Email print, Epson Remote Print Driver och Epson Scan-To-Cloud kräver en internetuppkoppling. Mer information och en lista med de språk och enheter som stöds finns på www.epson.se/connect
3.AirPrint-kompatibla skrivare fungerar tillsammans med iPhone 4s och senare, iPad 2 och senare, samtliga iPad Air- och iPad mini-modeller, iPod touch (generation 5) med senaste versionen av iOS, samt Mac med senaste versionen av OSX.
4. Automatisk installation som är kompatibel med Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista och Mac OS
5. Bestäms i enlighet med ISO/IEC 24734 som visar genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för normal enkelsidig A4-utskrift. Mer information finns på www.epson.eu/testing