Epsons SurePress L-6534VW erbjuder höga utskriftshastigheter, förstklassig kvalitet och förbättrad användbarhet

Digital bläckstråle-etikettpress kommer att visas upp på Labelexpo 2019 i Bryssel den 24-27 september, hall 9, monter A50

Epsons SurePress L-6534VW erbjuder höga utskriftshastigheter, förstklassig kvalitet och förbättrad användbarhet

24 september 2019- Epson har meddelat att den senaste digitala UV-bläckstråle-etikettpressen, SurePress L-6534VW, kommer att visas upp på årets Labelexpo. Denna press är perfekt för etikettkonverterare som vill utöka sin verksamhet genom att erbjuda kunderna högkvalitativa självhäftande etiketter med ett brett urval material inom branscher som exempelvis mat, dryck, industri, kosmetika, toalettartiklar samt läkemedel.

SurePress L-6534VW är byggd för att optimera produktiviteten och minimera driftstoppen. Ytterligare utskriftslägen för 30 meter/minut och 50 meter/minut erbjuder företag större flexibilitet när det gäller att framställa utskriftsserier utan att kompromissa med kvaliteten.

Marc Tinkler, Head of Product Marketing, Commercial and Industrial på Epson i Europa, kommenterar: "Epson erbjuder sina kunder en komplett trycklösning för etiketter som omfattar alla kärntekniker som utvecklats av oss, inklusive skrivarhuvuden, maskinvara, programvara och bläck. Vår nya SurePress L-6534VW är även vettig ur ekonomisk synvinkel. Den låga totala ägandekostnaden uppnås genom att fler etiketter skrivs ut på kortare tid, vilket minskar spillet tack vare en enkel matningsbana och en omvänd matningsfunktion, och NVT (munstycksverifieringsteknik) upptäcker blockerade munstycken och utför en automatisk rengöring av skrivarhuvudet. Enkelt uttryckt – ökad drifttid, minskade driftavbrott.”

Övriga funktioner inkluderar:

  • Mångsidig: stöder film och många lika pappersmaterial för etiketter
  • Utskrifter i hög kvalitet: PrecisionCore TFP-linjehuvudteknik
  • Vitt bläck med hög opacitet: använder Epsons vita bläck på metallmaterial och klara material
  • UV-LED-stiftning: används mellan färgerna i syfte att minimera spridningen av en punkt, vilket möjliggör skarpare text och mjukare vinjetter.
  • Inbyggd digital lack: kan skrivas ut för att ge en glans- eller matt effekt, antingen överallt eller som ett mönster eller spotlackering
  • Övervakning av utskrifter: Epsons fjärrövervakningssystem (ERMS) ger teknikerna möjlighet till fjärrdiagnostik av utskriftsprestandan

 

SurePress-bläck uppfyller de europeiska ramförordningarna (EG nr. 1935/2004) för material med livsmedelskontakt (FCM) 1. Vi tillhandahåller även lämpliga hållbarhetsnivåer för utomhus- och industriella miljöer (BS56092 2och UL9693 3-certifierad

 

För mer information om Epson på Labelexpo 2019, besök www.epson.eu/labelexpo

SurePress SC-6534VW kommer att finnas tillgänglig i oktober 2019.

1. Kommissionens förordning (EG) nr 1935/2004 utgör ramlagstiftningen för FCM. Syftet med förordningen är att säkerställa en väl fungerande inre marknad för material och produkter avsedda att få kontakt direkt eller indirekt med livsmedel samt att säkerställa en hög skyddsnivå för människors hälsa och konsumenternas intressen.

2. BS5609-godkännande. Internationellt vedertagen specifikation för utskrivna etiketter, särskilt för marin användning. Det är ett krav på trumetiketter som kräver internationell certifiering för sjötransport av farligt. Ljusbeständighet likställs med blåullsklass 6.

3. UL 969- och CSA-certifierad. Standard för märknings- och etiketteringssystem.
Detta avser självhäftande etiketter som används för permanent produktidentifiering, vanligtvis namnskyltar, för utrustning som inkluderar klassificerings information, instruktioner och scheman.