Epsons senaste EcoTank-skrivare sparar pengar och utrymme

Konsumenter kan spara upp till 90 %* på bläckkostnader i genomsnitt

Epsons senaste EcoTank-skrivare sparar pengar och utrymme

Epson har lanserat flera nya skrivare (ET-2720, ET-2726, ET-2756) i det prisbelönta EcoTank-sortimentet, och hjälper därmed konsumenterna att spara utrymme och pengar. De här skrivarna har en ny utformning som gör dem ännu enklare att använda och mer kompakta i format. De nya modellerna börjar säljas i april 2019.

Chris Jones, produktchef på Epson Europe, kommenterar: ”Vi vet att pengar och utrymme är viktigt för våra kunder. Våra senaste modeller kan spara användare upp till 90 % av kostnaden för bläck, 1medan det kompakta formatet gör att skrivaren inte tar upp för mycket plats.”

ET-2720, ET-2726 och ET-2756 är precis som de andra kostnadsbesparande EcoTank-skrivarna i sortimentet inte beroende av bläckpatroner. De här skrivarna har i stället en stor bläckbehållare som fylls av bläckflaskor med hög kapacitet. Uppsättningen av flaskor som medföljer skrivaren motsvarar 88 patroner med bläck, vilket räcker för att skriva ut upp till 14 000 sidor i svartvitt och 6 500 sidor i färg 2. Ytterligare bläckflaskor är också prisvärda.

De senaste skrivarna i EcoTank-sortimentet har en ny utformning. Tanken är inte längre placerad på sidan, utan är i stället integrerad och placerad på skrivarens framsida. Förutom att spara utrymme gör denna ändring det enklare att se hur mycket bläck som finns kvar. Med den nya utformningen behöver flaskorna inte kramas, vilket innebär enkel och spillfri påfyllning, och endast rätt färger kan sättas in i varje tank.

 

Utskrift från mobiler, surfplattor och bärbara datorer sker enkelt med EcoTank. Med Wi-Fi och Wi-Fi Direct kan användare skicka dokument för utskrift från smarta enheter via appen Epson iPrint 3. Du kan till och med ta emot filer från nästan hela världen via Epson Email Print. 3.

De senaste tillskotten ger konsumenter valfrihet där ET-2720/26 passar de som är intresserade av en 3-i-1 skrivare på ingångsnivå, medan ET-2756 har ytterligare funktioner som t.ex. dubbelsidig utskrift och en SD-kortläsare. ET-2720 är svart, medan ET-2726 och ET-2756 har en ny vit finish.

ET-2720, ET-2726 och ET-2756 är tillgängliga från och med april 2019.

1. Genomsnittligt antal som krävs / genomsnittlig uppnådd besparing vid utskrift av samma sidantal vid användning av de bläckbehållare som medföljer EcoTank-sortimentet, exklusive priset för hårdvaran. Jämförelsen gjordes på ett genomsnitt av EcoTank A4-sortimentet jämfört med den genomsnittliga kostnaden för de 10 mest sålda modellerna i Västeuropa under perioden januari 2017–december 2017, enligt GfK. Utskriftskostnader beräknade på andelen standard- och XL-patroner för samma referensperiod för den västeuropeiska marknaden enligt GfK, på grundval av genomsnittliga detaljhandelspriser. Bläckpatronernas kapacitet enligt vad som är angivet på tillverkarnas webbplatser.
2. Angiven bläckåtgång är extrapoleringar som baseras på Epsons ursprungliga metodik för utskriftssimulering av testmönster enligt ISO/IEC 24712 baserat på utbytesbläckflaskorna. Bläckåtgången baseras INTE på ISO/IEC 24711. Den angivna bläckåtgången kan variera beroende på bilderna som skrivs ut, vilket papper som används, hur ofta utskrifter sker samt driftmiljön och förhållanden i omgivningen såsom temperatur. I samband med den första skrivarinstallationen används en viss bläckmängd i syfte att fylla skrivarhuvudets munstycken. Av detta skäl kan utskriftskapaciteten hos den första, medföljande uppsättningen vara lägre.
3. En trådlös anslutning till internet krävs. Mer information och en lista över språk och enheter som stöds finns på www.epsonconnect.eu