Epsons senaste A4-bläckstråleskrivare för företag hjälper företag att skriva ut mer för mindre

Nytt utseende, ny känsla och mindre yta för de senaste A4 RIPS-enheterna med hög kapacitet

Epsons senaste A4-bläckstråleskrivare för företag hjälper företag att skriva ut mer för mindre

Epson har meddelat lanseringen av två nya Workforce Pro A4 RIPS-modeller (Replacable Ink Pack System – utbytbart bläckförpackningssystem) efter framgången med WF-C5000-serien med A4-bläckstråleskrivare för företag som lanserades tidigare i år. 4-i-1-skrivaren WF-C579RDTWFoch enfunktionsskrivaren WF-C529RDTWbidrar till att öka produktiviteten på arbetsplatsen och minska företagets miljöpåverkan. De ger en mycket låg total ägandekostnad för företag med stora månatliga utskriftsbehov, vilket gör dem perfekta för kontrakt för hanterade utskriftstjänster. En dubbelsidig automatisk dokumentmatare för skanner med 60 bilder/min gör att den flerfunktionella modellen hamnar i den avancerade delen av A4-segment för företag, medan WF-C529RDTW är en av de få A4-enfunktionsskrivarna för företag som erbjuder säkra follow-me-utskrifter med Epson Print Admin.

Umardeep Sappal, produktchef på Epson Europe, säger: ”Den höga bläckkapaciteten på upp till 50 000 sidor i svart och 20 000 i färg, den snabba dubbelsidiga skanningshastigheten och det breda utbudet av arbetsflödeslösningar för företag gör dessa skrivare till riktiga kraftpaket för kontorsmiljöer. Den höga bläckkapaciteten bidrar till att hålla kostnaderna nere och ger en konkurrenskraftig total ägandekostnad, medan bläckstråletekniken med färre reservdelar sänker de dolda kostnader som uppstår vid underhåll och åtgärder.”

Det mindre formatet gör det ännu enklare att placera dessa modeller på kontoret eller på platser med lite utrymme, såsom hälsovårdsmiljöer. Den låga energiförbrukningen och avsaknaden av växthusgasutsläpp ökar deras miljövänlighet, medan den ökade hållbarheten gör att dessa modellers driftcykel ökar till 240 000 sidor jämfört med föregångarnas 150 000 sidor.

En snabb tid till första utskrift (First Page Out Time – FPOT) på 4,8 sekunder i svart och 5,3 sekunder i färg från redoläget, utskriftshastigheter på upp till 24 sid/min i färg och svartvitt (ISO-tal) och en snabb dubbelsidig skanningshastighet på 60 bilder/min bidrar till att bibehålla en hög produktivitet. Bläckstråletekniken kräver ingen värme, så du behöver inte vänta tills produkten har värmts upp, till skillnad från skrivare med laserteknik. Den maximala papperskapaciteten på 1 330 sidor innebär att mindre tid måste läggas på påfyllning.

Båda modellerna är kompatibla med ett brett lösningsutbud och är byggda för användareffektivitet och dokumentsäkerhet, vilket bidrar till att förbättra interna arbetsflöden. Kompatibilitet med ISV:er som använder Epson Open Platform låser upp ännu fler lösningar för tredjepartsprogramvara från leverantörer såsom PaperCut, Nuance, Y Soft och fler. Företag kan även dra nytta av Epsons egna lösningar, såsom Epson Print Admin, Document Capture Pro och Epson Device Admin.

WF-C579RDTWF- och WF-C529RDTW-skrivarna är tillgängliga från och med oktober.

 

 

Viktiga funktionerWF-C579RDTWFWF-C529RDTW
Multifunktionsenhet
Enfunktionsenhet
SkrivarspråkPCL, PSPCL, PS
En högsta bläckkapacitet på upp till 50 000 sidor i svart och 20 000 i färg
Upp till 24 sid/min i färg och svartvitt (ISO-tal)
Låg energiförbrukning under driftTEC på 0,2 kWH (ännu ej fastställt)TEC på 0,2 kWH (ännu ej fastställt)
Dubbelsidig dokumentmatarskanning i ett steg – 60/60 bilder/min
Epson Open Platform redo
Epson Device Admin, Epson Print Admin
Maximal papperskapacitet på 1 330 ark830
Automatisk dubbelsidig utskrift