Epsons senaste 3 i 1-skrivare ger prisvärda, önskvärda och flexibla utskriftsalternativ

XP-3100- och XP-4100-serierna inkluderar dubbelsidig utskrift och utrymmesbesparande design

Epsons senaste 3 i 1-skrivare ger prisvärda, önskvärda och flexibla utskriftsalternativ

Epsons senaste Expression Home-skrivare (XP-3100- och XP-4100-serierna) sammanför 3 i 1-funktioner och mobil utskrift med det nya tillägget i form av dubbelsidiga utskrifter i A4 och en kompakt och elegant design. Dessa modeller är tillgängliga från september 2019.

Produktchefen Mohamed Musa säger: "Med dessa senaste skrivare kan konsumenterna få en prisvärd, elegant skrivare med mobil utskrift som dessutom ger den extra fördelen i form av dubbelsidiga utskrifter i A4-storlek. Denna funktion kan hjälpa dem att minska den mängd papper de förbrukar med hälften. I enlighet med standarden hos våra patronskrivare använder dessa modeller dessutom separata bläckpatroner, varför endast den färg som används behöver bytas ut."

Dessa Expression Home-skrivare med 3 i 1-funktion har utformats för vardagsutskrifter och har en ny, strömlinjeformad design. Den kompakta designen är perfekt för konsumenter som vill ha en elegant teknik och har utformats för att ta upp mindre utrymme, samtidigt som de eleganta knapparna bidrar till en modern och dämpad design. 

Dessa skrivare ger människor frihet att skriva ut precis hur och när de vill genom att erbjuda dem trådlös utskrift och mobila utskriftsappar. Användarna kan enkelt hämta den kostnadsfria appen Epson iPrint 1för att skriva ut och skanna trådlöst från smarta enheter. LCD-displayen gör det dessutom lätt att direktnavigera bland skrivarens funktioner. XP-3100-serien har en 3,7 cm stor display, medan XP-4100-serien är större med sina 6,1 cm.

XP-3100- och XP-4100-serierna finns tillgängliga från september 2019.

1. Epson iPrint och Epson Creative Print kräver en trådlös anslutning och Epsons utskriftsappar. Epson Email print, Epson Remote Print Driver och Epson Scan-To-Cloud kräver en internetuppkoppling. Mer information och en lista över språk och enheter som stöds finns på www.epson.se/connect