Epsons nya SurePress L-6534VW når utskriftshastigheter på upp till 50 meter per minut

Konsumenterna kan förvänta sig en fantastisk bildkvalitet och exakt färg till färg-registrering

Epsons nya SurePress L-6534VW når utskriftshastigheter på upp till 50 meter per minut

Epson har bekräftat att dess nya digitala etikettskrivare SurePress L-6534VW kommer att skriva ut med hastigheter på upp till 50 meter per minut för en högre produktivitet samt förbättrad pålitlighet och användbarhet.

De nya och konkurrenskraftigt prissatta SurePress UV-bläcken uppfyller också den europeiska ramförordningen ((EG) No. 1935/2004) för material avsedda att komma i kontakt med livsmedel (FCM).

Etikettskrivaren kombinerar PrecisionCore®-skrivarhuvuden som placerats runt en central trycktrumma i syfte att generera en fantastisk bildkvalitet och en precis färg till färg-registrering. Epsons verifieringsteknik för munstycken och automatiska huvudunderhåll minimerar antalet manuella användaringrepp.

SurePress L-6534VW använder CMYK-bläck med låg migrering och hög opacitet som standard, och omfattar en innovativ inbyggd digital lackeringsteknik för etikettframställning med mervärde.

Ett webbmatningssystem med hög precision säkerställer ett minimalt materialspill samt ger ett konsekvent nytryck på en förtryckt rulle. Tillsammans med en glimningsbehandlare ger tillsammans med nätrengörare och joniserare mångsidighet inom tryckframställning.

Marc Tinkler, Head of Product Marketing, Commercial and Industrial på Epson i Europa, säger: "Den nya modellen ger snabbare utskrifter av variabel information i helfärg samt stöder ett brett urval etikettmaterial för många olika tillämpningar. I och med att SurePress-bläcken nu även uppfyller den europeiska ramförordningen ((EG) nr. 1935/2004) för material avsedda att komma i kontakt med livsmedel (FCM) kan kunderna nu känna sig trygga i att de köper en branschledande lösning."

Presumtiva köpare kan se SurePress L-6534VW i aktion för första gången i Europa på LabelExpo i Bryssel den 24-27 september 2019. För att anmäla ditt intresse, kontakta ditt lokala Epson-kontor.