Epson visar bredd med SureColor-skrivare på FESPA 2013

Kostnadseffektivitet, kvalitets-POS, skyltning, sportkläder, profilkläder och applikationer för inredning öppnar upp för nya möjligheter inom utskriftstjänster.

Epson visar bredd med SureColor-skrivare på FESPA 2013

29 maj 2013 – Epson visar upp bredd och produktivitet med sina senaste SureColor-skrivare för breda format på FESPA 2013 (25-29 juni, ExCel, London). Besökare i Epsons monter (G40S) kommer att kunna se en mängd exempel på POS, skyltning, sportkläder, profilkläder och prylar, applikationer för inredning med mera som är utskrivet på olika sorters substrat.

De senaste 18 månaderna har Epson lanserat åtta storformatsskrivare i den nya generationen med SureColor-bläckstråleskrivare. De är designade för att leverera maximal kvalitet, produktivitet och flexibilitet till låg ägandekostnad.

Följande skrivare kommer att visas tillsammans för första gången på Fespa i England; tre 64-tums SureColor SC-S storformatsskrivare; skrivaren Surecolor SC-T och två SureColor SC-F-sublimeringsskrivare (44 och 64 tum).

Meddelande till redaktören

Om Epson

Epson är ett globalt ledande företag inom bilder och innovation, som arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen med sina kompakta, energibesparande och träffsäkra tekniklösningar och med ett produktsortiment som innehåller allt från skrivare och 3LCD-projektorer för företag och hemmet till sensorer och andra mikroapparater.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation, och har över 91 000 anställda i 97 företag världen över, och är stolta över sina kontinuerliga satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom. http://global.epson.com

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med cirka 1 594 anställda var försäljningen hos Epson Europe 1 583 miljoner EUR under räkenskapsåret 2010. http://www.epson.eu