Epson utvecklar nya projektorserier för företag och utbildningsbranschen

Epson lanserar en ny serie med installationsprojektorer för företag och utbildningsbranschen

Epson utvecklar nya projektorserier för företag och utbildningsbranschen

Epson lanserar en ny serie med installationsprojektorer för företag och utbildningsbranschen som är utformad för att ge enastående ljusstyrka, hållbar tillförlitlighet och alla funktioner som användarna förväntar sig. Detta inkluderar EB-5530U (WUXGA), EB-5520W (WXGA) och EB-5510 (XGA) för att erbjuda ett brett utbud av olika funktionsuppsättningar för potentiella användare.

Alla tre modellerna i EB-5000-serien har en ljusstyrka på 5500 lumen, vilket gör att enheterna visar upp en klar, tydlig bild med levande färger – även i välupplysta rum. En mängd olika anslutningsalternativ garanterar en sömlös integrering i alla styrelserum eller klassrum, inklusive Miracast- och HDBaseT1, samt två HDMI-anslutningar.

Projektorerna i EB-5000-serien ger en utmärkt total ägandekostnad (TCO) som inte bara beror på prisklassen, utan även på prisvärda utbyteslampor. Det kommer aldrig att vara problem att byta lampa tack vare en ökad 10000 timmars lamplivslängd2 hos alla modeller. Dessa enheter är också anmärkningsvärt flexibla och enkla att installera, med horisontell och vertikal linsrörelse och ett stort kontrastförhållande.

Magnus Hultqvist, Försäljningsansvarig för Epsons projektorer i Sverige menar att "På Epson anser vi att det är viktigt att erbjuda ett omfattande utbud av installationsprojektorer. Därför fokuserar vi förutom på avancerade enheter även på lösningar på instegsnivå som passar små budgetar inom utbildning och företag. EB-5000-serien ger anmärkningsvärd prestanda för pengarna, med en ljusstyrka på 5500 lumen och utmärkt lamplivslängd, och är perfekt särskilt i omgivningar med flera olika enheter."

Projektorerna i EB-5000-serien finns att köpa från 1 februari 2017.

Huvudfunktioner EB-5530U EB-5520W EB-5510
Ljusstyrka på 5 500 lumen
Skärmläge WUXGA WXGA XGA
Miracast trådlös anslutning -
HDBaseT-anslutning med enkel ledare -
Ökad 10 000 timmars lamplivslängd
Förbättrad färg och renare vita
Förbättrad kontrast och förbättrad skärpa
Horisontell och vertikal linsrörelse med vidvinkelzoom
Låg total ägandekostnad tack vare prisvärda utbyteslampor
Två HDMI-anslutningar
  1. Miracast och HDBaseT är endast tillgängligt för modellerna EB-5530U och EB-5520W.
  2. Lamplivslängd på 10000 timmar baserat på att projektorn används i miljöläge.

Om Epson

Epson är ett globalt ledande teknikföretag med syfte att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, smarta glasögon, sensorsystem och industrirobotar fokuserar företaget på att driva innovationer och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har nästan 72 000 anställda i 93 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1 700 anställda och sålde för 1 551 miljoner euro under räkenskapsåret 2014. http://www.epson.se

Miljövision 2050

http://eco.epson.com/