Epson utökar sitt marknadsledande butiksskrivarsortiment

TM-T88VI iHub erbjuder en mängd olika kabelanslutna och trådlösa anslutningsmöjligheter, inklusive mobila, webb- och datorbaserade butikstjänster

Epson utökar sitt marknadsledande butiksskrivarsortiment

Epson, Europas ledande tillverkare av butiksskrivare1, presenterar TM-T88VI iHub till sitt butiksskrivarsortiment. Denna toppmoderna kvittoskrivare erbjuder samma antal fantastiska nya funktioner som den nyligen lanserade TM-T88VI, men med ytterligare anslutningsmöjligheter för att installera och ladda tillbehör. TM-T88VI iHub är utformad att fungera tillsammans med traditionella datorbaserade system och alltmer populära webb- och mobila inställningar. Detta gör den perfekt för butiks-, bar- och restaurangägare som vill utveckla nya sätt att interagera med sina kunder och för dem som bara vill köra en kombinerad eller traditionell konfiguration.

Tomas Blomberg, Pan Regional Account Manager för Business Solutions i Sverige, säger att "TM-T88VI iHub erbjuder alla fantastiska funktioner i TM-T88VI, plus mängder av sätt att ansluta och ladda enheter. Med samexistens av webb, surfplatta eller dator finns det inte mycket annat på marknaden som kan erbjuda återförsäljare, restauranger och barer så många alternativ för att driva sina butiker som de vill."

Förutom mångsidighet ger TM-T88VI iHub även en enastående prestanda, med utskriftshastigheter på upp till 350 mm per sekund och Epsons beprövade driftsäkerhet. En omvänd pappersmatningsfunktion hjälper till att spara papper utan att detta påverkar prestandan, vilket sänker driftskostnaderna och minskar pappersslöseriet.

Server Direct Print-funktionalitet låter TM-T88VI iHub skriva ut direkt från en webbserver.

Den stöder även signaler för att hjälpa mobila enheter att identifiera den närmaste skrivaren, vilket gör den perfekt för butiksmiljöer med flera installerade skrivare, medan NFC-stöd gör det enkelt att synkronisera surfplattor, smartphones och andra mobila enheter.

TM-T88VI iHub har exakt samma storlek som TM-T88V iHub, vilket gör att du kan uppgradera till ett helt nytt system utan att behöva omorganisera utrymmet på disken, och finns i både svart och vitt för att passa alla butiks-, bar- och restaurangdekorer.

TM-T88VI iHub lanseras i februari 2017 och det rekommenderade cirkapriset är EUR 442 ex moms.

Viktiga funktioner
Toppmodern skrivare och intelligent hubb med mobil anslutning, snabba utskriftshastigheter och utmärkt driftsäkerhet
Perfekt för återförsäljare som vill kombinera mobila butiks- med traditionella datorapplikationer
Levereras med Epson ePOS-teknik för utskrifter från webbapplikationer och smarta enheter
Kan skriva ut från både USB och nätverk (ePOS) – perfekt för återförsäljare som tar steget över till mobilt ePOS
Innehåller fyra USB-portar, varav en kan ladda en surfplatta eller smartphone
Skriver ut med hastigheter på upp till 350 mm per sekund
Utskrift med multipel gråskala ger bättre återgivning av logotyper och bilder
Server Direct Print kan skriva ut data direkt från en webbserver
Stöder HTTPS för säker, komplett överföring av data
Funktion för omvänd pappersmatning, för en effektiv pappersbesparing
Levereras med omfattande verktyg för en enkel och kostnadseffektiv implementering
Finns i svart eller vitt så att den passar butikens eller restaurangens inredning

Om Epson

Epson är ett globalt ledande teknikföretag med syfte att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, smarta glasögon, sensorsystem och industrirobotar fokuserar företaget på att driva innovationer och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.


pson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har nästan 72 000 anställda i 93 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1 700 anställda och sålde för 1 551 miljoner euro under räkenskapsåret 2014. http://www.epson.se

Miljövision 2050

http://eco.epson.com/