Epson utmanar platta skärmar med en interaktiv 100 tums allt-i-ett-konferenslösning med laserteknik

Den första interaktiva WUXGA-laserprojektorn med ultrakort projektionsavstånd eliminerar lampbyten och onödiga underhållskostnader

Epson utmanar platta skärmar med en interaktiv 100 tums allt-i-ett-konferenslösning med laserteknik

Epson utmanar konferensdeltagare att sluta kämpa med små platta skärmar och istället använda interaktiva videokonferenser med bilder på upp till 100 tum, med den här allt-i-ett-lösningen EB-1470Ui. Projektorn ger inte bara bekymmersfria möten med enkel anslutning och konfigurering, den är också underhållsfri i 20 000 timar, vilket innebär att du inte behöver tänka på saken när den väl är installerad.

Med EB-1470Ui prioriteras produktivitet, samarbete och enhetsintegrering – trådlösa anslutningsmöjligheter gör att whiteboard-innehåll och annat innehåll kan delas samt kommenteras från smarttelefoner, surfplattor och bärbara datorer. Den automatiska aktiveringsfunktionen gör att enheten startar så snart du ansluter en kabel, så att ingen tid går till spillo, och de stora högupplösta bilderna på upp till 100 tum säkerställer att alla kan se vad som visas, vilket uppmuntrar till deltagande. Den interaktiva laserdisplayen fungerar på nästan alla plana ytor, och gör dem till pek- och skrivbara digitala whiteboardtavlor – bara slå på projektorn och börja skriva – vilket gör den till den idealiska samarbetslösning för moderna konferensrum.

Hans DummerMagnus Hultquist, Business Account Manager VI i Sverige chef för Visual Instruments, EMEAR, säger: ”Platta skärmar är otillräckliga i konferensrum, och ger inte värde för pengarna. – deras skärmstorlekar ger inte ett bra värde. Därför har Epson utvecklat EB-1470Ui, en konferensrumslösning för äkta kollaborativa videokonferenser med upp till 100 tum stora bilder. Två platta skärmar behövs ofta för fjärrdelning av whiteboard under en videokonferens, men Epsons funktion för delad bild ger två bilder displayer i en, vilket gör det lätt att dela allt slags innehåll smidigt och säkert. Deltagare kan kommentera innehåll tack vare pekfunktion och dubbla pennor, och det är enkelt att dela innehåll och skärmar från smarttelefoner, surfplattor och bärbara datorer.”

EB-1470Ui visar all relevant programvara för videokonferenser från bärbara datorer, stationära datorer och personliga enheter – från EasyMP Multi-PC Projection och bildspegling från Android-enheter, till Epsons iProjection-app för mobila iOS-, Android- och Chromebook-enheter.

Den är försedd med två HDMI-portar och trådlösa anslutningsmöjligheter och bildstorleken är skalbar från 70 tum upp till 100 tum, med WUXGA-upplösning som ger en skarp upplevelse ”bortom Full HD”. EB-1470U kan användas i alla omgivningsljus, tack vare automatisk ljusjustering och den extremt kraftfulla färgljusstyrkan (CLO) på 4 000 lumen med ett kontrastförhållande på 2 500 000:1 som ger gedigna bilder.

EB-1470Ui är tillgänglig från november 2017.

Viktiga funktioner:

 • 3LCD laserljuskälla

 • Full HD-WUXGA-upplösning

 • Skalbara 70 tums till 100 tums bilder

 • Justerbar delad bild – två bilder displayer på en yta

 • Trådlös anslutning

 • Bildspegling (Miracast)

 • Fjärranslutning till stationär dator

 • Whiteboard-delning

 • Interaktivitet via pekfunktion och pennor

 • Två HDMI-portar

 • Färgljusstyrka (CLO) på 4 000 lumen

 • Dynamiskt kontrastförhållande på 2 500 000:1