Epson uppdaterar sina patronfria modeller med en ny, mer slimmad design

Låg kostnad och problemfria utskrifter på ett mindre utrymme

Epson uppdaterar sina patronfria modeller med en ny, mer slimmad design

EcoTank-skrivarna har nu sålts i över 15 miljoner exemplar världen över, men det hindrar inte Epson från att förbättra dem. Alla hushåll kan nu ta del av Epsons populära skivarserie med bläcktankar med ny och mer slimmad design. Tack vare den mindre storleken, kan de senaste instegsmodellerna i EcoTank-skrivarserien (ET-2600 och ET-2650) nu få plats på även de minsta utrymmen.

Precis som de andra EcoTank-skrivarna i sortimentet har ET-2600 och ET-2650 utformats för att erbjuda en problemfri lågkostnadslösning för att skriva ut hemma. Dessa innovativa, patronfria modeller har ett bläckbehållarsystem med exceptionellt hög kapacitet, som fylls på med stora bläckflaskor. Detta innebär att skrivarpanik – att få slut på bläck i olämpliga ögonblick – kan bli ett minne blott.

Instegsmodellerna ET-2600 och ET-2650 levereras med tillräckligt med bläck för att skriva ut upp till imponerande 4 500 sidor i svartvitt och 7 500 sidor i färg. Med en extremt låg kostnad per sida och många fler utskrifter mellan påfyllningarna, utgör modellerna en kostnadseffektiv och effektiv lösning som kan minska användarens utskriftskostnader med i genomsnitt 74 %.

Dessa krångelfria skrivare är också enkla att använda, från uppstarten i bara tre steg - fyll på behållaren, ställ in och skriv ut - till mobila utskrifter med Epsons utbud av kostnadsfria appar. När de ursprungliga bläcken äntligen tar slut är det också enkelt att köpa ytterligare, billiga påfyllningsflaskor och fylla på bläckbehållarna. Påfyllningsflaskorna ger också en hög kapacitet, så att användaren kan fortsätta att skriva ut tusentals sidor utan avbrott.

EcoTank-skrivare ger verkligen en långsiktig och pålitlig utskriftslösning. Du får tydliga, skarpa och exakta utskrifter tack vare Epsons hållbara och driftsäkra Micro Piezo-teknik och äkta Epson-bläck. Dess specialbyggda och integrerade design ger ytterligare trygghet som backas upp av en förlängd treårig garanti (vid registrering) eller 30 000 sidor.

Peter Settling, Försäljningschef på konsumentsidan för Epson i Sverige säger: "De flesta har ont om plats hemma och därför har vi effektiviserat EcoTank-skrivaren för att göra den mer kompakt och tilltalande. EcoTank-skrivaren har redan visat sig vara extremt populär. Den sammanlagda globala försäljningen har uppnått 15 miljoner enheter1 tack vare en mycket låg kostnad och underhållsfritt koncept. Vidare tror vi att detta nyare och mer slimmade tillskott kommer att vinna över ännu fler kunder."

ET-2600 och ET-2650 finns tillgängliga från februari 2017 och de rekommenderade cirkapriserna är SEK 3290 och 3490 inklusive moms.

Viktiga funktionerET-2600ET-2650
Skriva ut, kopiera och skanna
Inbyggd bläckbehållare med superhög kapacitet
LCD-display och kortplats-
Micro Piezo-teknik
Äkta Epson-bläck
Garanti: 1 år eller 30 000 sidor, samt upp till tre år vid registrering5
Skriv ut upp till 4 500 sidor i svartvitt och upp till 7 500 sidor i färg2
Utskriftshastighet i svartvitt/färg 10/5 sidor/minut[6]
Wi-Fi
Wi-Fi Direct-
Skriv ut snabbt och enkelt via Wi-Fi från smartphones, surfplattor och datorer med Epson iPrint4
Stöd för Epson Connect (Email Print, Remote Print Driver)4

 

Om Epson

Epson är ett globalt ledande teknikföretag med syfte att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, smarta glasögon, sensorsystem och industrirobotar fokuserar företaget på att driva innovationer och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.


pson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har nästan 72 000 anställda i 93 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1 700 anställda och sålde för 1 551 miljoner euro under räkenskapsåret 2014. http://www.epson.se

Miljövision 2050

http://eco.epson.com/