Epson tar med sig ett omfattande nytt produktsortiment till ISE 2018

Bland den teknik som presenteras på mässan finns högteknologiska nya produkter inom sektorerna för professionell ljud och bild, företag och skyltning

Epson tar med sig ett omfattande nytt produktsortiment till ISE 2018

4 december 2017 –Under ISE (6-9 februari 2018) kommer Epson att annonsera och demonstrera ett flertal nya produkter inom sektorerna för avancerad installation, skyltning och projektion för företag. I samband med evenemanget kommer också ett urval funktionsspäckade 3LCD-laserprojektorer från vårt befintliga, marknadsledande sortiment av företags-, utbildnings- och installationsprojektorer att demonstreras, liksom även våra senaste smarta Moverio-glasögon.

På ISE 2017 tog Epson hem priset för Bästa Stora Monter under ISE Stand Design Awards, ett pris som delas ut av ISE i samarbete med tidskriften Exhibitor Magazine, liksom även tre stycken "Best of ISE"-utmärkelser för installationslaserprojektorer, kompakta bärbara projektorer samt sina smarta Moverio-glasögon. I år kommer vi att lansera vår kanske mest dramatiska projiceringskopplade grafik hittills, detta med hjälp av kantblandade bilder från flera EB-L25000U-projektorer som ger liv åt en unikt färgstark och förtrollande berättelse.

Vi kommer också att ha rum med verkliga användningsscenarier för våra nya och befintliga projektorer, med lösningar för till exempel konferensrum, klassrum och utställningslokaler, inklusive projektorer i EB-700U- och EB-L1000-serien.

Magnus Hultquist, Business Account Manager på Epson säger: ”Vi gav många människor deras första, livfulla glimt av hur en av våra senaste laserprojektorer fungerade på senaste ISE och vann samtidigt pris för bästa monter. Det blir en svårupprepad bedrift. Med så pass spännande nya produkter som vi kommer att presentera, och med tanke på den monterdesign och den visuella framställning som vi planerar, så är jag emellertid övertygad om att ISE 2018 blir ännu större, bättre och ljusare för Epson.”

Epson hittar du i monter H90 i Hall 1 på ISE 2018.