Epson SureColor S-serien hyllas av Keypoint Intelligence

SC-S40600, SC-S60600 och SC-S80600 tilldelas priser av den tekniska panelens experter

Epson SureColor S-serien hyllas av Keypoint Intelligence

6 november 2017– Keypoint Intelligence (tidigare kallat Buyers Lab), världens ledande oberoende utvärderare av programvara, maskinvara och tjänster för avbildning av dokument hyllar Epson för den innovation och anmärkningsvärda färgprecision som företagets signageskrivare SureColor S-serien visar prov på.

Alla tre aktuella modeller i serien – SC-S40600, SC-S60600 och SC-S80600 – erhöll BLI Pick-utmärkelser vid 2017 års SGIA Expo:

 

  • Epson SureColor S40600– Enastående 54-tums/64-tums eco-solvent/latex ingångsmodell

  • Epson SureColor S60600– Enastående 54-tums/64-tums eco-solvent/latex högproduktionsenhet

  • Epson SureColor S80600– Enastående färgomfång eco-solvent/latex 54-tum/64-tum

”Keypoint Intelligence samarbetade mycket nära Epson under testningsprocessen, och samtliga tre solventskrivare i Epson SureColor S-serien gav de lägsta Delta E-värdena av samtliga testade enheter”, berättar David Sweetnam, chef för forsknings- och labbtjänster, EMEA/Asien, på Keypoint Intelligence. ”Dessa utmärkelser innebär ett särskilt erkännande av tillverkare och produkter som presterar bättre än sina branschkollegor i våra omfattande labbtester, och alla tre modeller för S-serien presterade extremt väl i våra tester – med en noggrannhet som alla färgkritiska tryckerier skulle uppskatta ."

Efter att ha lanserat sitt testprogram för eco-solvent/latex 2016 har BLI testat otroligt många skrivare i både Europa och USA. Dessa första BLI Pick-utmärkelser ger ett särskilt erkännande till de maskinvaru- och programvaruprodukter som presterat bäst i de tester som BLI:s tekniska och analytiska expertteam har genomfört.

”Vi har alltid vetat hur bra våra SureColor SC-S-skrivare är för skylt- och displaymarknaden och vi har även försäljningsdata som antyder att våra kunder också känner till detta”, säger Chris Davies, produktchef på Epson Europe. ”Vi är därför mycket glada att en testorganisation av Buyers Labs kaliber har ansett det lämpligt att belöna inte bara en utan samtliga tre skrivare i vår SC-S-serie med utmärkelser för teknisk förträfflighet.”

Epsons professionella bildlösningar är utformade med den mest avancerade tekniken i syfte att uppnå resultat med högsta möjliga kvalitet, och våra skrivare i SureColor S-serien är ett utmärkt exempel på detta. Den klassledande mediakontrollen och ranschledande färgomfång gör dem till några av de snabbaste i sin klass och ger kunderna en enastående kvalitet och mervärde.