Epson samarbetar med MyQ för att förenkla produktintegrering och förbättra hanteringen av infrastruktur och skrivarparker

Globalt avtal omfattar en kombination av multifunktionell utskriftsmaskinvara och programbaserade hanteringssystem för att förenkla användningen och förbättra effektiviteten

Epson samarbetar med MyQ för att förenkla produktintegrering och förbättra hanteringen av infrastruktur och skrivarparker

Epson har inlett ett globalt partnersamarbete med MyQ – en ledare inom säker utskriftshantering och systemintegreringslösningar.

Samarbetet förenar MyQ:s ledande funktioner för integrering och hantering av arbetsflöden med Epsons multifunktionella bläckstråleskrivare för företag för att erbjuda betydande förmåner – ökad effektivitet, produktivitet, kostnadsbesparing och miljövård.

Detta kommer att möjliggöra enklare integrering av blandade skrivarparker och systemhantering för slutanvändare, såväl som mer effektiv produktkontroll, förbättrad säkerhet och minskade kostnader.

Darren Phelps, VP för Epson Europe, säger: ”Många verksamheter vill införa nya processer och anpassa sig till nya sätt att arbeta, med ökad säkerhet och bättre arbetsflöden så att de kan lätta på trycket från fler fjärrinstallationer.  Många andra strävar efter att effektivisera processer och minska kostnaderna.  Detta partnersamarbete kommer att bidra till att stödja dessa ambitioner och förbättra säkerheten, minska kostnaderna och öka produktiviteten, samtidigt som verksamheten blir mer effektiv.”

Martin Janus, CEO för MyQ, säger: ”Det har alltid varit vår ambition att hjälpa kunder att navigera i det ständigt föränderliga IT-landskapet och – bland alla tillgängliga lösningar – hitta den som passar dem bäst. Vi har särskilt fokus på maximal effektivitet och enastående användarupplevelser. Partnersamarbetet mellan Epson och MyQ kombinerar marknadsledande maskinvara och programvara för att ge slutanvändare en lösning som är lätt att integrera och hantera.”

Mer information om Epsons sortiment med bläckstråleskrivare för företag finns på: Add local link

Mer information MyQ finns på: https://www.myq-solution.com/

Slut

 

Om MyQ Solution

MyQ Solution är en förstklassig programvara för utskriftshantering som omfattar ett stort antal funktioner som gör utskrifter säkra, tillgängliga och prisvärda. Användargränssnittet kan anpassas, vilket sparar tid för användarna tack vare enkla enklicksfunktioner. Kraftfulla OCR-funktioner förbättrar användarupplevelsen med ett enastående dokumentarbetsflöde, vilket gör MyQ perfekt för digital omvandling i företag av alla storlekar.