Epson riktar in sig på den växande marknaden för A3

WorkForce-skrivare för A3 som är utvecklade för den moderna arbetsplatsen

Epson riktar in sig på den växande marknaden för A3

WF-7210DTW

För att småföretag och hemmakontor ska kunna arbeta snabbare och smartare har Epson uppdaterat sitt utbud av högkvalitativa och kostnadseffektiva A3-bläckstråleskrivare ( WF-7210DTW, WF-7710DWF, WF-7715DWF och WF-7720DTWF) med extra lösningar för trådlösa utskrifter i hela sortimentet, plus en snygg kontrollpanel och ett nytt användargränssnitt ( WF-7710DWF, WF-7715DWF, WF-7720DTWF ).

Lee Withers, produktchef på Epson Europe, säger att ”våra senaste A3-bläckstråleskrivare är perfekta för den som arbetar i en miljö där saker behöver granskas i detalj, till exempel kalkylblad, diagram och ritningar. I den här serien erbjuder vi dubbelsidig utskrift, kopiering, skanning och fax upp till A3-storlek – perfekt för den här typen av arbete. Det finns även en bakre pappersbana för specialpapper i A3-format som klarar många olika papperstyper och tjocklekar. Dessa modeller kan verkligen skapa möjligheter för användarna i en större skala. Vi har också introducerat flera nya funktioner som gör dem uppdaterade, till exempel ett nytt användargränssnitt, en snygg kontrollpanel och ytterligare trådlösa lösningar”.

De senaste WorkForce-modellerna är perfekta för användare som vill ha en professionell lösning för sina A3-utskrifter. De är utvecklade för företag och kan skapa högkvalitativa, laserliknande utskrifter med Epsons välkända PrecisionCore-skrivhuvud.

Även för små företag och hemmakontor är det lätt att få ett effektivt arbetsflöde med dessa pålitliga och snabba modeller som erbjuder dubbelsidig A3-utskrift och utskriftshastigheter i företagsklass. De klarar 18 sid/min i svartvitt och 10 sidor per minut i färg 1. De är också enkla att använda tack vare den 10,9 cm stora pekskärmen och ett nytt intuitivt användargränssnitt (WF-7710DWF, WF-7715DWF, WF-7720DTWF).

Varje välskött företag strävar efter kvalitet och hög produktivitet, men att hitta lösningar som även är kostnadseffektiva kan vara svårt. Med den här WorkForce-serien behöver du inte kompromissa. Dessa skrivare kan snabbt framställa utskrifter av hög kvalitet samtidigt som de också dramatiskt minskar kostnaderna. Kostnaden per sida är upp till 50 % lägre än hos konkurrenternas laserskrivarmodeller 2. Bläckpatronerna ger bra valuta för pengarna och finns i standard, XL och XXL, där den högsta kapaciteten ger upp till 2 200 sidor 3.

För att hänga med när arbetsplatserna ständigt förändras har de senaste WorkForce-modellerna ytterligare lösningar för trådlös utskrift tack vare NFC 4. Den här tekniken gör att användaren kan ansluta till modellen och sedan skriva ut genom att helt enkelt trycka en kompatibel Android-enhet mot skrivaren 4. Det är perfekt för gästanvändare, eftersom de kan skriva ut utan att känna till nätverksinställningarna.

Användarna kan skriva ut var de än är på kontoret. Med Wi-Fi-anslutning eller Wi-Fi Direct kan de skriva ut från kompatibla trådlösa enheter utan något Wi-Fi-nätverk. Epsons kostnadsfria appar och lösningar för mobila utskrifter ger ytterligare mångsidighet, till exempel Email Print med vars hjälp du kan skicka filer till utskrift nästan var som helst i världen 5. Samarbete är också enkelt med Scan-to-Cloud för skanning och delning av dokument 5.

WF-7210DTW, WF-7710DWF, WF-7715DWF och WF-7720DTWF är tillgängliga från och med 1 oktober 2017 och kostar 2195 Sek, 2495 Sek, 2695 Sek respektive 3195 Sek

NyckelfunktionerWF-7210DTWWF-7710DWFWF-7715DWFWF-7720DTWF
Dubbelsidig A3 - enfunktionsskrivare---
Dubbelsidig A3 - utskrift, kopiering, skanning och fax-
Kantfri utskrift i upp till A3+ (simplex)
Ett pappersfack för 250 ark--
Dubbla pappersfack för 250 ark--
Utskriftshastighet 18/10 sidor i minuten (svartvitt/färg) enligt ISO
PrecisionCore-teknik för skrivhuvudet ger snabba utskrifter i företagskvalitet
A3-pappersbana på baksidan för enstaka ark specialpapper ger mediaflexibilitet (för olika papperstyper och tjocklekar, såsom kort, kuvert och visitkort)
Wi-Fi, Wi-Fi Direct
Ethernet
Epson Connect (Epson iPrint. Email Print, Remote Print Driver)
Scan-To-Cloud5, nätverksmapp/FTP, e-post, USB-
AirPrint6, GCP, NFC4
Snabbtorkande DURABrite Ultra-bläck för proffsiga företagsdokument som inte smetar och som tål vatten och markeringspennor
Upp till 50 % lägre kostnad per sida än konkurrerande laserskrivare2
27XXL-bläckpatroner med svart bläck ger cirka 2 200 sidor3
27XL-bläckpatroner ger cirka 1 100 sidor3
10,9 cm pekdisplay och intuitiv kontrollpanel, för enkel menynavigering-
5,6 cm svartvit LCD-display---
Ytterligare programvara (Presto Page Manager)---
USB-port (skriv ut från/skanna till USB-minnesenheter)-
Stöd för LDAP-adressböcker-
1. Bestäms i enlighet med ISO/IEC 24734 som visar genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för normal enkelsidig A4-utskrift. Mer information finns på www.epson.eu/testing
2. Mer information finns på www.epson.se/inkjetsaving
3. Den genomsnittliga utskriftskapaciteten grundas på ISO/IEC 24711/24712. Den verkliga utskriftskapaciteten varierar beroende på de bilder som skrivs ut och på användningsförhållandena. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield
4. Kräver en NFC- och Wi-Fi Direct-aktiverad enhet med Android OS 4.0 eller senare. Appen Epson iPrint måste hämtas från Google Play.
5. Epson iPrint kräver en trådlös anslutning och Epsons utskriftsapp. Epson Email print, Epson Remote Print Driver och Epson Scan-to-Cloud kräver en internetuppkoppling. Mer information och en lista över språk och enheter som stöds finns på www.epson.se/connect
6. AirPrint-kompatibla skrivare fungerar tillsammans med iPhone 4s och senare, iPad 2 och senare, samtliga iPad Air- och iPad mini-modeller, iPod touch (generation 5) med senaste versionen av iOS, samt Mac med senaste versionen av OSX.