Epson revolutionerar utvecklingen inom kvittoutskrifter för butiker

Epson revolutionerar utvecklingen inom kvittoutskrifter för butiker

En pålitlig, snabb kvittoskrivare med mobil anslutning och mångsidigt stöd för mobila, webb- och datorbaserade butikstjänster på en och samma gång. Epson presenterar TM-T88VI, en toppmodern ny kvittoskrivare utformad att fungera tillsammans med såväl traditionella, datorbaserade butikssystem som alltmer populära webb- och mobila konfigurationer. Detta gör den perfekt för butiks-, bar- och restaurangägare som vill utveckla nya sätt att interagera med sina kunder, och även för dem som bara vill köra en kombinerad eller traditionell konfiguration.

Förutom mångsidighet ger TM-T88VI även en enastående prestanda, med utskriftshastigheter på upp till 350 mm per sekund och Epsons beprövade driftsäkerhet. En omvänd pappersmatningsfunktion hjälper till att spara papper utan att detta påverkar prestandan, vilket sänker driftskostnaderna och minskar pappersslöseriet.

Tomas Blomberg, Affärsområdesansvarig på Epson Sverige, säger: "Många företag, särskilt inom detaljhandels- och restaurangsektorerna, vill gärna utforska hur webb- och mobila butikslösningar kan förbättra effektiviteten och kundnöjdheten, men de vill inte binda upp sig till ett helt nytt system direkt. TM-T88VI stöder samexistens, vilket ger användarna möjlighet att lägga till webb- och mobila butikstjänster stegvis, eller köra system individuellt eller parallellt om de så önskar."

Server Direct Print-funktionalitet låter TM-T88VI skriva ut direkt från en webbserver.

Den stöder även signaler för att hjälpa mobila enheter att identifiera den närmaste skrivaren, vilket gör den perfekt för butiksmiljöer med flera installerade skrivare, medan NFC-stöd gör det enkelt att synkronisera surfplattor, smartphones och andra mobila enheter.

TM-T88VI har exakt samma storlek som TM-T88V, vilket gör att du kan uppgradera till ett helt nytt system utan att behöva omorganisera utrymmet på disken, och finns i både svart och vitt för att passa alla butiks-, bar- och restaurangdekorer.

TM-T88VI börjar levereras i juli 2016 och rekommenderat cirkapris är SEK 2.990 ex moms.

Viktiga funktioner
Toppmodern skrivare med mobil anslutning, snabba utskriftshastigheter och utmärkt driftsäkerhet
Perfekt för återförsäljare som vill kombinera mobila butiks- med traditionella datorapplikationer
Levereras med Epson ePOS-teknik för utskrifter från webbapplikationer och smarta enheter
Kan skriva ut från både USB och nätverk (ePOS) – perfekt för återförsäljare som tar steget över till mobilt ePOS
Skriver ut med hastigheter på upp till 350 mm per sekund
Utskrift med multipel gråskala ger bättre återgivning av logotyper och bilder
Server Direct Print kan skriva ut data direkt från en webbserver
Stöder HTTPS för säker, komplett överföring av data
Funktion för omvänd pappersmatning, för en effektiv pappersbesparing
Levereras med omfattande verktyg för en enkel och kostnadseffektiv implementering
Finns i svart eller vitt för att passa dekoren i butiker och restauranger, samt som Bluetooth- eller Wi-Fi-modell

Om Epson Europe

Epson är ett globalt ledande företag inom bilder och innovation, som arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen med sina kompakta, energibesparande och träffsäkra tekniklösningar och med ett produktsortiment som innehåller allt från skrivare och 3LCD-projektorer för företag och hemmet till sensorer och andra mikroapparater.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation, och har over 67.000 anställda i 90 företag världen över, och är stolta över sina kontinuerliga satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom. http://global.epson.com

Om Epson Europa 

Epson Europa B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1700 anställda och sålde för 1551 miljoner euro under räkenskapsåret 2014. http://www.epson.se

Miljövision 2050 
http://eco.epson.com/