Epson presenterar sin SureColor SC-F6300-färgsublimeringsskrivare med lågt underhåll

Framställ högkvalitativa tryckta textilier och kampanjvaror enkelt

Epson presenterar sin SureColor SC-F6300-färgsublimeringsskrivare med lågt underhåll

20 juni 2019– Epson annonserar den nya 44-tums färgsublimeringsskrivaren SC-F6300, som bygger vidare på framgångarna med föregångaren SureColor SC-F6200. SC-F6300 har utvecklats för textilproducenter, fotostudios och företag inom kampanjvaror, och erbjuder en förbättrad användarproduktivitet samt färre driftavbrott. Detta åstadkoms genom enkel installation, enkelt användarunderhåll och en kostnadsfri uppsättning program som ger användarna en förbättrad hantering av utskriftseffektiviteten.

Neil Greenhalgh, produktchef för Epson Europe, kommenterar: "Epsons skrivarkultur talar för sig själv, och vi är mycket glada över att kunna erbjuda användarna ett komplett produktionspaket, för deras trygghets och bekvämlighets skull. Vi har även förenklat installation och underhåll och gjort detta så enkelt att varken särskilda specialistkompetenser eller verktyg krävs. Vi är övertygade om att vi har utformat en färgsublimeringsskrivare som kommer att maximera företagens effektivitet och som kräver endast få användaringrepp."

Den medföljande programvaran för SC-F6300 omfattar: Epson Edge Print RIP, Epson Edge Dashboard Support (inklusive EMX-profiler) och Epsons LFP Accounting Tool. Dessa ger den lämpligaste nivån av programvarusupport för att hjälpa företagen att fungera ännu mer effektivt samt bättre kunna analysera kostnader och lönsamhet.

Alla nya funktioner och förbättringar är gjorda för att minska användarnas totala ägandekostnad. Enkel användaråtkomst och underhåll av skrivarhuvudet minimerar behovet av att ringa en tekniker. Den enkla uppstarten direkt vid leverans låter företagen komma igång så snabbt som möjligt. Den extra Epson-märkta upptagningsrullen ger en bättre kontroll över upptagningskvaliteten. Den förbättrade specifikationen av viktiga delar ökar produktens livslängd och avkastningen på investeringen (ROI).

Oavsett om du framställer sporttröjor, lätta klädesplagg, reklamprodukter, muggar, musmattor, nyckelbrickor eller mobilskal har SureColor SC-F6300 utformats för att spela en viktig roll i en problemfri leverans av en komplett och heltäckande färgutskriftslösning. En tillverkare – ett komplett färgsublimeringspaket.

 

SureColor SC-F6300 kommer att finnas tillgänglig i juli.