Epson presenterar sin senaste snabba och mest miljövänliga butikskvittoskrivare för återförsäljare och serviceföretag

Epson Europe har lanserat sin senaste generation med snabba, marknadsledande butikskvittoskrivare i T88-serien.

Epson presenterar sin senaste snabba och mest miljövänliga butikskvittoskrivare för återförsäljare och serviceföretag

Epson presenterar sin senaste snabba och mest miljövänliga butikskvittoskrivare för återförsäljare och serviceföretag

Epson Europe, den ledande tillverkaren av butikskvittoskrivare [1] har lanserat sin senaste generation med snabba, marknadsledande butikskvittoskrivare i T88-serien.

Den nya butikskvittoskrivaren TM-T88VII bygger vidare på föregångarnas framgångar och har förbättrats rejält i fråga om design, anslutningar, användbarhet och miljö. Nya TM-T88VII är helt kompatibel med sin föregångare T88V och T88VI och är specialkonstruerad för att tillgodose de krävande behoven hos kundtäta detaljhandels- och serviceföretag i EMEAR.

Den nya butikskvittoskrivaren har många miljöfördelar, t.ex. små utskriftsmarginaler för att spara på papper, låg effektförbrukning och lägre ljudnivå. Skrivaren är dessutom kompatibel med mer miljövänligt, fenolfritt termopapper.

Nya TM-T88VII är Epsons ledande butikskvittoskrivare och stoltserar med den snabbaste utskriftshastigheten på dagens marknad, upp till hela 500 mm/s. Några andra egenskaper är funktioner för flera språk, nya LED-indikatorer samt automatisk trådlös utskrift av felinformation. Den omfattar även Epsons prisbelönta och mycket tillförlitliga skrivarhuvud som kan hantera över 20 miljoner rader eller 200 kilometer utskrifter med en genomsnittstid mellan skrivarstopp på 360 000 timmar [2].   

TM-T88VII är helt kompatibel med befintlig T88V- och T88VI-programvara, och skrivaren tar upp lika mycket utrymme som de tidigare modellerna. Därför kan alla företag snabbt uppdatera till den nya skrivaren utan extra kostnader, driftstopp eller behov av att ändra säljdiskarnas design- eller utrymmeskrav.

Epson TM-T88VII finns i både svart och vitt och har ett nydesignat hölje. Den går att dela dynamiskt med datorkassaterminaler, mobila enheter och molnet. Den har inbyggt Ethernet och USB samt tillval som seriella anslutningar, strömförsörjd USB och Wi-Fi [3] kan anslutas till i stort sett vilket system som helst. Den underlättar också utskrifter från webbprogram med Epsons ePOS-Print® eller genom att använda Server Direct Print-teknik för utskrift direkt från nätet.

Tomas Blomberg, Nordic Sales Manager på Epson i Sverige säger: ”Vår nya TM-T88VII-kvittoskrivare bygger på framgångarna med T88-serien. Den är perfekt för kundtäta detaljhandels- och serviceföretag inom hela EMEAR som har många försäljningsdiskar och behöver snabba resultat och pålitliga kvittoutskrifter. Vi har gjort det enkelt för kunderna att uppdatera befintliga kvittoskrivare för att kunna utnyttja de nya förbättringar som erbjuds. TM-T88VII är en branschledande, högpresterande, miljövänlig kvittoskrivare som ger snabba och tillförlitliga utskrifter i de mest krävande detaljhandels- och servicemiljöerna.”

Nya TM-T88VII kommer att säljas i EMEAR från och med 1 oktober 2021.

 

[1] Sedan 2013 är Epson den ledande tillverkaren av butiksskrivare i Västeuropa. Epson har nu 42 % av marknaden för termoskrivare i Europa. Källa: IDC april 2021.

[2] Beräknas som genomsnittstiden mellan skrivarstopp.

[3] En Wi-Fi-dongel krävs som tillval.