Epson presenterar fyra etikettskrivare, för anpassad och flexibel etikettframställning on demand, på Labelexpo 2019

Det nya ColorWorks-sortimentet visas i Epsons monter (A50, hall 9) på Labelexpo 2019 i Bryssel den 24-27 september

Epson presenterar fyra etikettskrivare, för anpassad och flexibel etikettframställning on demand, på Labelexpo 2019

24 september 2019– Idag presenterar Epson fyra nya ColorWorks-etikettskrivare: ColorWorks FV-C6000Ae, FV-C6000Pe, FV-C6500Ae och FV-C6500Pe. Dessa on demand -etikettskrivare utökar Epsons befintliga sortiment i syfte att möta behoven hos små till medel stora kundgrupper över flera sektorer (mat, kemikalie, dryck, trädgård, logistik osv.). Sortimentet inkluderar automatiska skärarmodeller (Ae) och tidsbesparande automatiska skalnings funktioner (Pe) som automatiskt tar bort etiketten och kan integreras smidigt i befintliga produktionslinor med print-and-apply.

Alla produkter har stöd för en mängd olika former, material och etikettstorlekar: C6000Ae-och FV-C6000Pe stöder mediabredder på 25,4 - 112 mm, och FV-C6500Ae och FV-C6500Pe stöder 25,4 - 215,9 mm. Praktiskt uttryckt innebär detta att dessa ColorWorks-etikettskrivare kan skriva ut allt från små etiketter för e-cigarettflaskor till stora, hållbara etiketter som lämpar sig för kemikalietrummor. Denna mediaflexibilitet och digitala fyrfärgsutskrifter on demand (även med små etikettstorlekar) gör livet enklare för tidskänsliga verksamheter med många SKU:er att hantera.

"Detta ColorWorks-sortiment har utvecklats för en bred användningspotential", säger Jacob Kallergis, chef för produkthantering på Epson i Europa. "Vi är säkra på att användarna kommer att dra nytta av den hastighet, kontroll, effektivitet och flexibilitet som erbjuds, tillsammans med en mängd nya stödfunktioner. Vi är särskilt nöjda med att C6000Pe- och C6500Pe-modellerna (med skalare) kan kombineras med produktionslinesystem för att skriva ut och skala etiketter med variabeldata en i taget. Vi tror att detta är världens första skalarutrustade bläckstråleskrivare som kan skriva ut och skala etiketter en i taget. "

För att sammanfatta omfattar nya och olika funktioner för ColorWorks FV-C6000Ae, FV-C6000Pe, FV-C6500Ae och FV-C6500Pe följande:

  • Mediaflexibilitet: från 25,4 mm till 215,9 mm mediabredd.
  • Kompakt och enkel att använda: alla åtgärder utförs framifrån, vilket sparar driftsutrymme. Utbyte av en rulle är möjligt från framsidan samt från höger och vänster.
  • Hög upplösning med färg justering: bra utskrifts kvalitet, användning av ICC-profiler i drivrutinen och hantering av punktfärger,
  • Skriv ut etiketter i alla möjliga former: tack vare den flyttbara sensorn. Ingen andra stansning krävs.
  • Enkel integration: Direkt SAP-stöd, ESC-etikett, Linux- och Mac-drivrutiner
  • Sparar pengar: Inga behov av förtryckta lager av etiketter. Skriv ut i helfärg på tomma etiketter
  • Integrering: Modeller med skalningsfunktioner (Pe) passar smidigt in i produktionslinan
  • Fjärradministration och -underhåll: tillgängligt via webbgränssnitt

 

För mer information om Epson på Labelexpo 2019, besök www.epson.eu/labelexpo

ColorWorks FV-C6000Ae, FV-C6000Pe, FV-C6500Ae och FV-C6500Pe kommer att vara tillgängliga från och med december 2019.