Epson presenterar en ny serie tekniska storformatsskrivare på instegsnivå för professionella användare som ställer krav på precision och tillförlitlighet

SureColor SC-T3400 och SC-T5400 har utformats för alla som behöver en teknisk skrivare på professionell nivå med en låg total ägandekostnad

Epson presenterar en ny serie tekniska storformatsskrivare på instegsnivå för professionella användare som ställer krav på precision och tillförlitlighet

September 2018– Epson lanserade i dag två nya professionella tekniska skrivare på instegsnivå: SureColor SC-T3400 (stationär och golvstående) på 24 tum och SureColor SC-T5400 på 36 tum. Dessa modeller kompletterar perfekt de befintliga lågkostnadsskrivarna SC-T3100 och SC-T5100, vilket innebär att Epson nu kan erbjuda ett komplett utbud av tekniska skrivare för professionella tjänster som täcker alla slags behov inom en rad olika branscher.

Oavsett om du skriver ut CAD-ritningar, arkitektritningar, tekniska ritningar eller GIS-data ger dessa skrivare fantastiska utskrifter, gång på gång. Om du är ingenjör eller arkitekt, om du arbetar med topografi, stadsplanering eller territoriella skalor, måste dina utskrifter vara korrekta, exakta och tillförlitliga med en stor detaljrikedom. SC-T3400 och SC-T5400 är utformade för att möta kraven hos yrkespersoner vars verksamhet är beroende av att kunna leverera korrekta utskrifter, varje gång.

Marco van Niekerk, överordnad produktchef, professionell grafik, Epson Europe kommenterar: ”Det är enkelt, teknikens fokus är att göra dig mer produktiv. De här skrivarna imponerar alltid, oavsett om du skapar detaljrika CAD-ritningar, fantastiska reklamaffischer eller iögonfallande POS-lösningar. Produktiviteten förbättras ytterligare av bläckpatroner med hög kapacitet (110 ml och 350 ml) och UltraChrome XD2-bläck i fyra färger som är vattentåliga och inte färgar av sig.

 

”SureColor SC-T3400 och SC-T5400 är utformade för företag som värdesätter precision och driftsäkerhet. Med sin imponerande totala ägandekostnad är dessa skrivare utformade för proffs som är ute efter att öka sin produktivitet och kreativitet”, tillägger Marco van Niekerk. ”Vi är stolta över att bygga vidare på Epsons rika tradition inom det här området, och över att kunna förbättra ett redan imponerande utbud av tekniska skrivare. I linje med Epsons mål att leverera klassledande utskriftsprestanda, så passar dessa tekniska skrivare sömlöst in i på de flesta arbetsplatser och låter användarna skriva ut trådlöst från surfplattor och smarta telefoner.”

Mer om SureColor SC-T3400 och SC-T5400

Följande smakprov på funktioner illustrerar hur vi kan lyfta branschexperter till en högre nivå:  

 

 • Användarvänligt– Även när du inte sitter vid skrivbordet bäddar en rad intuitiva appar och användarvänliga funktioner för smidig och problemfri utskrift.

   

 • Arbetsflöde– Integreras sömlöst i ditt befintliga arbetsflöde.

   

 • Kantfri utskrift– Heltäckande och kantfri utskrift tillgänglig vid val (endast rulle)

   

 • Driftsäkerhet– Även sporadiska användare kan förvänta sig en konsekvent utskriftskvalitet. Unik munstyckesverifieringsteknik (NVT) förhindrar feltryck.

   

 • Pappershållare– Fångar upp papper efter utskrift.

   

 • Bläck som sitter där det ska– Alla utskrifter är vattentåliga och färgar inte av sig. Djup svärta, skarpa och mättade linjer.

   

 • Direkt USB-utskrift– Du kan skriva ut från USB-minnen eller andra lagringsenheter.

   

 • Papperskärna –Kärna på 51 mm och 76 mm i lådan.

   

 • Produktivitet –Stöder rullar med en diameter på upp till 170 mm.

   

 • Pekskärm på 4,3 tum –Enkla att använda även när du inte befinner dig vid skrivbordet.

   

 • Enkel installation– Kom igång snabbt direkt ur förpackningen.

SureColor SC-T3400, SC-T3400N (utan stativ) och SC-T5400 kommer att finnas tillgängliga från och med oktober 2018. Detaljhandelspriset för SC-T3400 kommer att ligga på 1 745 euro, 1 595 euro för SC-T3400N och 2 095 euro för SC-T5400.