Epson lanserar två förstklassiga signage skrivare med hög produktivitet på FESPA 2019

De nya signage skrivarna SureColor SC-S, tillsammans med en rad innovativa program, visas i Epsons monter (G10, Hall B) FESPA, München, 15–18 maj.

Epson lanserar två förstklassiga signage skrivare med hög produktivitet på FESPA 2019

15 maj 2019– Idag tillkännager Epson lanseringen av två nya signage skrivare i SureColor SC-S-serien: SC-S60600L och SC-S80600L. Dessa 64-tumsskrivare är en utbyggnad av den prisbelönta SureColor SC-S-serien av skrivare. De kommer att ge högproduktiva kunder en lägre total ägandekostnad (TCO). Skrivarna i SC-S-serien fortsätter att erbjuda kunderna olika program som ger dem tillgång till Epson Edge Dashboard. Där hittar du över 250 hämtningsbara EMX-profiler för en stor mängd olika medietillverkare och medietyper.

”Hjärtat i dessa nya industriskrivare är införandet av 1,5 liters bläckpåsar med hög kapacitet”, säger Chris Davies, produktchef – Production LFP. ”Detta ger längre körtid, vilket i sin tur leder till färre användaråtgärder och färre driftstopp. Påsarna kompletteras med Epsons pålitliga UltraChrome GS3-bläck med miljövänligt lösningsmedel. Detta bläck har viktiga miljöcertifieringar, inklusive GreenGuard Gold och AgBB. Precis som alla signage skrivare i SureColor SC-S-serien kräver de lite underhåll samt är mycket pålitliga och enkla att installera”.

SC-S60600L och SC-S80600L har skrivarhuvuden av typen Epson PrecisionCore TFP och kommer att levereras med programvaran Epson Edge RIP och redovisningsverktyget LFP Accounting Tool (som tillhandahåller korrekta uppgifter om arbetskostnaderna).

Det kraftfulla och avancerade Epson Edge Print-programmet är enkelt att använda och ger en förenklad, utskriftsklar lösning för att snabbt få igång verksamheten på ditt företag. Dessutom fortsätter Epson att utöka utbudet av tillgängliga EMX-filer för att optimera utskriftskvaliteten på de vanligaste medierna, men även på specialmedier.

Båda SureColor SC-S L-modellerna kan skriva ut på ett stort antal olika medier, från klar film och fotografiskt papper till tapeter, canvas och vinyl. Därför passar de bra för att skriva ut stora skyltar och plakat, kassaskyltar och affischtavlor, bakgrundsupplysta eller frontupplysta skyltar samt reklam för att klistra på bilar.

"Vi räknar med en stor acceptans från tryckerier och skylttillverkare som har kunder från ett stort antal branscher och många olika tillämpningsområden. De levererar skyltar, POS-material och textilier samt produkter för interiördesign och konst till sina kunder", säger Chris Davies.

"Användarna kommer att imponeras av utskriftshastigheterna, precisionen och prestandan hos dessa nya modeller. Det är verkligen ett attraktivt affärsscenario att lägga till den här teknologin i kundens befintliga produktportfolio. Deras kunder kommer att imponeras av kvaliteten och hur snabbt material kan produceras”.

Andra skrivare som visas upp i vår monter är SureColor SC-S60600, SureColor SC-P20000, SureColor SC-F9300, SureColor SC-F6200 och SureColor SC-F2100.