Epson lanserar sin senaste A3+ Pro Photo-skrivare, SC-P400

Epson lanserar sin senaste A3+ Pro Photo-skrivare, SC-P400

1 september 2015 –Epsons senaste A3+ Pro Photo-skrivare kombinerar en lätt, elegant och kompakt design med ett stort antal funktioner för att skapa utskrifter i professionell kvalitet på många olika mediatyper. Kombinationen av pigmenterat bläck och avancerade anslutningsmöjligheter i ett och samma prisvärda paket gör modellen SC-P400 perfekt för såväl amatörfotografer som fotoentusiaster.

Amatörfotografer och fotoentusiaster kan nu skapa imponerande utskrifter i professionell kvalitet med SC-P400. Användning av UltraChrome HiGloss 2-bläckuppsättningen i sju färger samt glansoptimerare ger foton mer livfulla färger och en enhetlig, blank yta. Bläcken överförs till papperet via ett skrivhuvud med marknadens minsta bläckdroppsstorlek, vilket säkerställer otroligt exakta utskrifter.

Richard Garp, Försäljningsansvarig för Pro Photo på Epson I Sverige, säger: "SC-P400 kompletterar vårt nya SC-P-sortiment av stationära professionella fotoskrivare och är optimal för användare som vill få perfekta resultat på olika mediatyper. Förutom att erbjuda fantastiska anslutningsval och mångsidiga mediautskrifter erbjuder den också marknadens mest prisvärda pigmenterade bläckuppsättning1, vilket innebär att kostnadsmedvetna användare kan hålla sina kostnader nere."

Det blir enkelt att skapa utskrifter i upp till A3-format med professionell kvalitet och tack vare stöd för många olika typer av media kan fantastiska fotografier framställas. För användare som vill ha utskrifter med museiliknande utseende så omfattar SC-P400 en bana för fine art-papper, som tack vare sitt bakmatade fack är extremt lättanvänd. Utskrift på rullmedia har optimerats genom två hållare för pappersrulle, vilket möjliggör utskrift på 2-tums mediarullar. Om användaren vill ha foton på tjockare material så stöds utskrift på media på upp till 1,3 mm, samt utskrifter på CD- och DVD-skivor.

Med den nya modellen följer ett antal avancerade anslutningsfunktioner, inklusive utskrift via Wi-Fi, vilket gör modellen till den mest flexibla någonsin. Oavsett om du använder en smartphone eller en surfplatta, kan du snabbt och enkelt skriva ut foton trådlöst genom appen iPrint på din enhet. Tack vare sin inbyggda Ethernetfunktion kan skrivaren även anslutas till ett lokalt nätverk i ett fotolabb eller på ett kontor.

Den är vidare såväl den minsta som den lättaste A3+ -skrivaren med pigmenterat bläck på marknaden1, vilket betyderatt användarna sparar dyrbart utrymme på skrivbord eller disk. Dess eleganta och professionella design gör den även till ett perfekt tillskott i/på alla moderna hem, studios och kontor.

Modellen SC-P400 kan köpas från och med 1 november 2015.

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med cirka 1 594 anställda var försäljningen hos Epson Europe 1 583 miljoner EUR under räkenskapsåret 2010. http://www.epson.eu