Epson lanserar sin första A4-färgsublimeringsskrivare, SureColor SC-F100

Lätt att använda, med låg total ägandekostnad

Epson lanserar sin första A4-färgsublimeringsskrivare, SureColor SC-F100

Epson lanserar sin första A4-färgsublimeringsskrivare, SureColor SC-F100

1 oktober 2020– Epson tillkännager idag lanseringen av SureColor SC-F100, för små och nystartade företag som vill utöka sitt produktutbud av kampanjartiklar, profilprodukter och give-aways.

Med samma fotavtryck som en vanlig A4-skrivare passar denna färgsublimeringsskrivare perfekt för att producera kampanj- och personifierade produkter som muggar, nyckelbrickor, mobilskal och andra reklamartiklar. Den tillgodoser även mindre textiltillverkares behov när de vill producera personifierade produkter som kepsar, tygpåsar, förkläden, halsband och kuddar.

SC-F100 erbjuder små producenter korta ledtider för produktion av profilprodukter, låg total ägandekostnad samt obefintliga specialistkunskaper för att ställa in, använda och underhålla skrivaren. Bläckflaskorna som rymmer 140 ml är ett bra alternativ som ger lägre kostnad jämfört med patronbaserade bläck.

SC-F100 utgör en del av Epsons kompletta och tillförlitliga utskriftslösningar som omfattar bläck, programvara, drivrutin samt papper och som alla har utformats för att fungera tillsammans. Tillförlitligheten garanteras med en garanti som gäller ett år eller för utskrift av 6 000 ark, beroende på vilket som inträffar först.

Richard Garp, Business Account Manager för Epson Sverige, kommenterar: – Efter den mycket framgångsrika SC-F500 som lanserades 2019 är SC-F100 ett utmärkt nytt tillskott till Epsons färgsublimeringssortiment. Den kommer att ge fler företag möjlighet att expandera till den alltmer populära marknaden för kampanjartiklar och profilprodukter. Användaren behöver inte vara expert för att använda skrivaren – utskriftsjobb kan skickas via Wi-Fi med hjälp av Epsons särskilt avsedda drivrutin. Eftersom den nya Epson Cloud Solution PORT-plattformen också är aktiverad kan användaren hålla ett öga på utskriftsjobbens kostnader och spåra användningen över tid.

Viktiga funktioner

  • Epson PrecisionCore MicroTFP PrecisionCore MicroTFP-skrivarhuvud
  • Anslutning via Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0
  • 2,4 tums färg-LCD-display
  • 140 ml påfyllningsbara bläckbehållare
  • Epson-garanti