Epson lanserar sin första 24-tums färgsublimeringsskrivare, SureColor SC-F500

Utöka dina affärsmöjligheter med högkvalitativa utskrifter på ett otal gåvor och kampanjvaror.

Epson lanserar sin första 24-tums färgsublimeringsskrivare, SureColor SC-F500

1 augusti 2019 –Epson har lanserat nya SC-F500, en 24-tums färgsublimeringsskrivare som utvecklats för att hjälpa kampanjfirmor, fotolabb, klädesföretag och kopieringsbutiker att öka kundernas valmöjligheter genom flexibla utskrifter i hög kvalitet. Oavsett om det gäller att framställa tryckta mobilskal, muggar, musmattor, t-shirts eller kuddar ger SC-F500 småföretag snabba ledtider, driftsäkerhet och en låg total ägandekostnad (TCO), och den kräver ingen specialistkunskap att ställa in, använda eller underhålla.

SC-F500 utgör en del av Epsons kompletta utskriftslösningar som omfattar bläck, programvara och papper som alla har utformats för att fungera perfekt tillsammans.

SC-F500 har byggts med enkel användning, produktivitet och effektivitet i åtanke för att hålla företagen flexibla och responsiva inför kundernas behov. Detta åstadkoms genom funktioner som kompletterar Epsons fastställda färgsublimeringsteknik, inklusive:

  • Påfyllningsbar bläcklösning (140 ml flaskor kan användas även vid utskrift)
  • Wi-Fi-anslutning (Epsons första i färgsublimeringssortimentet)
  • Automatisk mediamatning (växla enkelt mellan lösa ark och rullmedia)
  • Epsons redovisningsverktyg LFP (för att på ett korrekt sätt beräkna utskriftskostnader)
  • Huvudskydd (i dammförebyggande syfte)
  • 4,3-tums pekdisplay (för enkel användning)

Neil Greenhalgh, produktchef, Epson Europe, säger: ”Vi är glada över att kunna erbjuda den här färgsubblimeringsskrivaren som kommer att öppna nya möjligheter för många små företag. Detta är vår första 24-tumsskrivare i vårt färgämnesubblimeringsområde. Det som är mest givande för oss är att se hur många applikationer som stöds av SC-F500 - utbudet av gåvor och och kampanjartiklar som kan framställas är verkligen imponerande. Vi är också säkra på att de nya föbättrande funktionerna som vi introducerat, inklusive den nya påfyllningsbara bläcklösningen, kommer att hålla företagen igång längre med färre användaringrepp. Detta måste gynna ambitiösa småföretagare som vill uppnå en konkurrensmässig fördel utan att behöva ha anlita specialistpersonal

 

SureColor SC-F500 kommer att finnas tillgänglig i oktober.