Epson lanserar nytt koncept med skrivar- och skannerlösningar!

Epson lanserar nytt koncept med skrivar- och skannerlösningar!

28 mars 2014 - Epson lanserar nu ett helt nytt koncept med flertalet nya produkter för små och stora företag inom segmentet för skrivare och skannrar. Bland nyheterna finns företagsskannrar med mjukvara anpassad för dokument- och MFP-enheter. Dessutom lanseras de första bläckstråleskrivarna för företag med PrecisionCore, Epsons unika skrivarhuvudsteknik, med ett helt nytt skrivarkoncept, WorkForce Pro RIPS (Replacable Ink Pack System) med stora bläcktankar som ger riktigt stora utskriftskapaciteter utan att behöva byta patroner.

Möt de nya WorkForce-skrivarna
Med sin unika skrivarhuvudteknik PrecisionCore, har Epson utvecklat WorkForce Pro RIPS för att erbjuda företag en serie bläckstråleprodukter som levererar störningsfria utskrifter - upp till 75 000 sidor, utan att behöva byta bläck! 

De nya produkterna kräver minimalt med ingripande och erbjuder förutsägbara utskriftskostnader som skapar ökad kontroll och produktivitet för kontoret. RIPS-serien klarar allt från A4 upp till A3+ och stärker det redan omfattande bläckstrålesortimentet med minskade företagskostnader upp till 50 % och minskad strömförbrukning med 80 % i jämförelse med motsvarande laserprodukter. 

Systemet för utbytbara bläckpatroner har även utvecklats för att behandla påverkan av skrivarens stilleståndstid och administrativa problem inom arbetsplatsen. 

Skanna med WorkForce
Epsons nya företagsfärgskannrar med A4-arksmatning skapar ökad hastighet och tillförlitlighet för dokumentlagrings- och digitaliseringsprocessen. Med skanningshastigheter på 65 sidor per minut och en applikation som möjliggör skanning till mobila enheter är Epsons nya skannrar perfekta för såväl hemma kontoret som det större företaget.

Förenklad datalagring och effektiviserad filintegration
Epson har dessutom utökat sortimentet av mjukvaruprodukter för att förbättra funktionaliteten i dokumentskannrar och MFP-enheter. Med de två nya premiumprodukterna, Document Capture Pro Premium och Document Capture Pro Server Premium förenklas och automatiseras dokumentidentifieringen, separation och indexering. På så sätt förenklas datalagringsprocessen för företag och effektiviserar filintegrationen i dokumenthanteringssystemen. 


 

Om Epson

Epson är ett globalt ledande företag inom bilder och innovation, som arbetar med att överträffa visioner hos kunder i hela världen med sina kompakta, energibesparande och träffsäkra tekniklösningar och med ett produktsortiment som innehåller allt från skrivare och 3LCD-projektorer för företag och hemmet till sensorer och andra mikroapparater.

Epson-koncernen drivs av Japan-baserade Seiko Epson Corporation, och har över 91 000 anställda i 97 företag världen över, och är stolta över sina kontinuerliga satsningar på den globala miljön och de områden de verkar inom. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är gruppens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Med cirka 1 594 anställda var försäljningen hos Epson Europe 1 583 miljoner EUR under räkenskapsåret 2010. http://www.epson.eu