Epson lanserar nya trådlösa presentationssystem som eliminerar fördröjningar vid anslutning och förbättrar samarbete

ELPWP10 och ELPWP20 ger användare möjlighet att koppla in, klicka och samarbeta snabbt från valfria enheter till valfria skärmar

Epson lanserar nya trådlösa presentationssystem som eliminerar fördröjningar vid anslutning och förbättrar samarbete

Nu när lockdownrestriktioner lättas runt om i världen och många arbetsplatser öppnas igen har Epson lanserat två trådlösa presentationssystem – ELPWP10 och ELPWP20 – för användning i utbildnings- och företagsmiljöer. Dessa lösningar möjliggör trådlös anslutning till en valfri platt bildskärm eller projektorbild via trådlösa sändare, Epsons iProjection-app eller Miracast, från en valfri bärbar/mobil enhet. Säkerhet säkerställs med AES-128-kryptering.

ELPWP10 ansluter alla källenheter direkt till ett urval av Epsons laserdisplaylösningar genom att användaren helt enkelt kopplar in den trådlösa sändaren i sin bärbara dator.  Andra mobila enheter kan också anslutas via iProjection-appen.   

Med ELPWP20 kan innehåll delas säkert från en valfri enhet till en valfri skärm via den medföljande trådlösa mottagaren.  Precis som med ELPWP10 uppnås detta med en trådlös sändare inkopplad i en bärbar dator eller genom att ansluta en annan mobil enhet via iProjection-appen eller Miracast.

Både ELPWP10 och ELPWP20 gör det möjligt att visa innehåll från fyra olika enheter samtidigt, vilket gör innehållsdelning till en smidig upplevelse.  

”Innehållsdelning från enskilda enheter är viktigt för att kunna arbeta effektivt i dagens arbetsytor – och det är även förmågan att se och samarbeta med innehåll på en stor skärm. Och när flera källenheter används samtidigt är det viktigt att kunna växla snabbt och enkelt mellan dem. Våra nya trådlösa presentationssystem möjliggör allt detta till ett överkomligt och konkurrenskraftigt pris”, säger Kiran Sanghera, Manager of Product Management, Epson Europe.

”För båda modellerna kan användare ansluta upp till sex sändare och visa upp till fyra olika innehållsuppsättningar samtidigt. Den snabba och enkla anslutningen innebär att ingen tid går förlorad med kablar, vilket ofta kan fördröja starten av ett möte eller en session. Istället kan användarna fokusera på att leverera övertygande innehåll och enkelt utbyta idéer. Dessa enheter har anlänt vid en perfekt tidpunkt eftersom vi är på väg ut ur lockdown och tillbaka till kontoret och klassrummet.”

Mer information finns på https://www.epson.se